Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.4)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 305666" data-attributes="member: 613"><p>Ајде ке се снајдеш ти и без тоа.</p><p></p><p>Околу статистиките,јас пак не гледам зошто треба да ги нема,какви и да се,инормативни се.</p><p>Нели весниците служат и за инормирање на читателите.</p><p>Дури треба и повеке да ги има,од повеке карактери.Така полесно ке се ушалта некој нов член,или некој по колеблив околу учеството на форумов.</p><p>И не ке е лошо креаторите да си останат непристрасни креатори,без директно учество.</p><p>Некако премногу нападно и самоуверено,како примарна цел е да се истакне што знаат креаторите сам по сам а не да состават еден весник целокупно земено добар.</p><p>Работата ја чини успешна тимот не поединецот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 305666, member: 613"] Ајде ке се снајдеш ти и без тоа. Околу статистиките,јас пак не гледам зошто треба да ги нема,какви и да се,инормативни се. Нели весниците служат и за инормирање на читателите. Дури треба и повеке да ги има,од повеке карактери.Така полесно ке се ушалта некој нов член,или некој по колеблив околу учеството на форумов. И не ке е лошо креаторите да си останат непристрасни креатори,без директно учество. Некако премногу нападно и самоуверено,како примарна цел е да се истакне што знаат креаторите сам по сам а не да состават еден весник целокупно земено добар. Работата ја чини успешна тимот не поединецот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.4)
На врв
Bottom