Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.1)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Makedonec" data-source="post: 298753" data-attributes="member: 4644"><p>Поголемиот број членови ни дадоа мотив да го вратиме Црнобело весникот повторно во живот, па затоа како тим, јас, [USER=1548]@Söldner[/USER] , [USER=2887]@Outrider[/USER] и [USER=1970]@Lena[/USER] се решивме да го оствариме тоа. Цел месец напорна деноноќна работа но сепак среќни сме што ја остваривме нашата цел а тоа е <strong>да го вратиме првиот форумски весник во живот, весникот Црнобело</strong>.</p><p>Во темата за пријавување ги прочитавме вашите предлози па затоа и ги испочитувавме. најактивните форуми ги вметнавме во едно.</p><p>Најголемиот проблем во целата работа беше дизајнот на весникот а и така остана. Воглавно и не излезе лошо но страницата на која го правевме малку ни ги измести насловите но во иднина ветуваме многу подобар дизајн и повеќе содржина.</p><p>Првиот број како тим се решивме да го направиме на 20 страници, а во иднина на повеќе.</p><p></p><p>Онлајн верзија: <a href="http://issuu.com/crnobelovesnik/docs/_____________________________"><strong>Издание број 1</strong></a></p><p></p><p>Тоа е тоа од нас</p><p>Прочитајте па кажете што ви се допадна а што не =)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Makedonec, post: 298753, member: 4644"] Поголемиот број членови ни дадоа мотив да го вратиме Црнобело весникот повторно во живот, па затоа како тим, јас, [USER=1548]@Söldner[/USER] , [USER=2887]@Outrider[/USER] и [USER=1970]@Lena[/USER] се решивме да го оствариме тоа. Цел месец напорна деноноќна работа но сепак среќни сме што ја остваривме нашата цел а тоа е [B]да го вратиме првиот форумски весник во живот, весникот Црнобело[/B]. Во темата за пријавување ги прочитавме вашите предлози па затоа и ги испочитувавме. најактивните форуми ги вметнавме во едно. Најголемиот проблем во целата работа беше дизајнот на весникот а и така остана. Воглавно и не излезе лошо но страницата на која го правевме малку ни ги измести насловите но во иднина ветуваме многу подобар дизајн и повеќе содржина. Првиот број како тим се решивме да го направиме на 20 страници, а во иднина на повеќе. Онлајн верзија: [URL='http://issuu.com/crnobelovesnik/docs/_____________________________'][B]Издание број 1[/B][/URL] Тоа е тоа од нас Прочитајте па кажете што ви се допадна а што не =) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Црнобело форум
За форумот
Форумски весник
Форумски весник ,,Црнобело" (издание бр.1)
На врв
Bottom