Уценувај некој од постоечките форумџии... „Или ќе бидеш фан на Милан или 5 казнени поени“ и онака добро оди тоа во МакедонијаваПосакувам на форумов да дојде фан на Милан.
Уценувај некој од постоечките форумџии... „Или ќе бидеш фан на Милан или 5 казнени поени“ и онака добро оди тоа во МакедонијаваПосакувам на форумов да дојде фан на Милан.
Posakuvam ovaa zelba nikogas da ne se ostvari...Посакувам на форумов да дојде фан на Милан.
Nevaah Real нека си освои ЛШ и годинава.Посакувам на форумов да дојде фан на Милан.
Па мене сеедно ми е кој ќе освои да ти кажам искреноNevaah Real нека си освои ЛШ и годинава.
Не лажи твој е тој ник. Виде дека нема никој па си направи сама. Се зезам.Е да пукнете од мака желбата ми е исполнета
До некаде
Отвори ја прикачената датотека 23487
Па до толку нема очигледен да го направам ако го правам јас па и ти. Сепак целата вселена се обединила за да ми ја исполни желбатаНе лажи твој е тој ник. Виде дека нема никој па си направи сама. Се зезам.
Иначе можеби Милан се вика човекот а навива за Интер.
И тоа што викаш. Ај можеби ќе пише нешто, ама ако е моето точно дека навива за Интер тогаш...Па до толку нема очигледен да го направам ако го правам јас па и ти. Сепак целата вселена се обединила за да ми ја исполни желбата