Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Лице
Флеки од акни на лицето
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MyBella" data-source="post: 45822" data-attributes="member: 300"><p>Луѓе идете си на дерматолог не земајте ништо на своја рака од искуство ви кажувам и јас имав проблеми со лицето со акни, што не пробав вака што ми кажувале ова е добро она е добро имам користено и хрорафеникол и еуцерин цела колекција за проблематична кожа и ништо. Кога отидов на дерматолог прво нешто што ми препорача беше сите овие производи (хлорафеникол, еуцерин и сл.) право во канта да ги читнам. Со редови третмани и со соодветни масти и креми што ми ги одговараат на типот на кожата за неколку месеци ми се подобри лицето и скоро и немам никакви проблеми, сега повремено идам само за чистење на лицето од "црнки".</p><p>И НИКАКО ВО КОЗМЕТИЧКИ САЛОН да не сте се излажале да идете појма немаат само пари знаат да земат!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MyBella, post: 45822, member: 300"] Луѓе идете си на дерматолог не земајте ништо на своја рака од искуство ви кажувам и јас имав проблеми со лицето со акни, што не пробав вака што ми кажувале ова е добро она е добро имам користено и хрорафеникол и еуцерин цела колекција за проблематична кожа и ништо. Кога отидов на дерматолог прво нешто што ми препорача беше сите овие производи (хлорафеникол, еуцерин и сл.) право во канта да ги читнам. Со редови третмани и со соодветни масти и креми што ми ги одговараат на типот на кожата за неколку месеци ми се подобри лицето и скоро и немам никакви проблеми, сега повремено идам само за чистење на лицето од "црнки". И НИКАКО ВО КОЗМЕТИЧКИ САЛОН да не сте се излажале да идете појма немаат само пари знаат да земат! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Лице
Флеки од акни на лицето
На врв
Bottom