Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Io Sono" data-source="post: 325374" data-attributes="member: 6217"><p>Не баш. Филмот има недефиниран крај. На самиот крај колата стои на семафор покрај полициска станица и никогаш не заминува. Она што е интересно е дека предходно бил снимен поинаков крај, во кој Ричард Гир влегува во станицата да се предаде. Подоцна одлучиле да остават на желбите на гледачот, што мене посебно ми се допадна. </p><p></p><p>Типката е Diane Lane која е дел од една фантастична генерација која започна во филмовите на Francis Ford Coppola како The Outsiders и Rumble Fish. Некои од нив направија големи кариери, некои потонаа во заборав. Дајана е некаде во средината, глумеше во просечни филмови а сега се појавува на стара слава во Супермен. </p><p></p><p>Типот е Olivier Martinez кој е познат по некои француски филмови ама многу повеќе по врската со Kylie Minogue за која таблоидите замараа со години.</p><p></p><p>Richard Gere е адвокатот на Edward Norton. </p><p></p><p>Кога ќе напишеш едно име на латиница потоа треба и сите останати. Не знам зошто. </p><p></p><p>Филмчето е лесно, не е никаков brainer, но ми се допаѓа како е сето тоа убаво скоцкано и се гледа во еден здив. Нема вишок сцени, нема ништо досадно и сето тоа е убаво легнато на музиката на извесен Jan A.P. Kaczmarek. Најмногу ми се допаѓа да размислувам што после завршната сцена, дали е можно да се закрпи тој живот и да се продолжи понатаму. Најверојатно е дека Ричард влегува во станицата, но би сакал да ги замислам на плажа во Мексико. Не дека заслужиле, ама и Гатузо не заслужи да има фудбалска кариера па ете... Убави работи се случуваат во животот. </p><p></p><p>Така [USER=2740]@Хоуп*[/USER]?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Io Sono, post: 325374, member: 6217"] Не баш. Филмот има недефиниран крај. На самиот крај колата стои на семафор покрај полициска станица и никогаш не заминува. Она што е интересно е дека предходно бил снимен поинаков крај, во кој Ричард Гир влегува во станицата да се предаде. Подоцна одлучиле да остават на желбите на гледачот, што мене посебно ми се допадна. Типката е Diane Lane која е дел од една фантастична генерација која започна во филмовите на Francis Ford Coppola како The Outsiders и Rumble Fish. Некои од нив направија големи кариери, некои потонаа во заборав. Дајана е некаде во средината, глумеше во просечни филмови а сега се појавува на стара слава во Супермен. Типот е Olivier Martinez кој е познат по некои француски филмови ама многу повеќе по врската со Kylie Minogue за која таблоидите замараа со години. Richard Gere е адвокатот на Edward Norton. Кога ќе напишеш едно име на латиница потоа треба и сите останати. Не знам зошто. Филмчето е лесно, не е никаков brainer, но ми се допаѓа како е сето тоа убаво скоцкано и се гледа во еден здив. Нема вишок сцени, нема ништо досадно и сето тоа е убаво легнато на музиката на извесен Jan A.P. Kaczmarek. Најмногу ми се допаѓа да размислувам што после завршната сцена, дали е можно да се закрпи тој живот и да се продолжи понатаму. Најверојатно е дека Ричард влегува во станицата, но би сакал да ги замислам на плажа во Мексико. Не дека заслужиле, ама и Гатузо не заслужи да има фудбалска кариера па ете... Убави работи се случуваат во животот. Така [USER=2740]@Хоуп*[/USER]? [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom