Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 325353" data-attributes="member: 2887"><p>Познат ми е филмов, може порано да сум видел на тв дел, a bit of а chick flick ама не е важно... Мејнстрим америчка породица од нешто повисок социјален слој, фино одржан пар кој касно се решил за дете, случајна средба на сопругата на Ричард Гир со некој лепотан на кого му текнало малку да разбие рутина, секс со милфица бајаги постара од него иако истовемено испадна дека има и женска и екс-жена, нешто како маалски ебач, е сеа милфицата почна да гаи емоции разбудени поради фасцинацијата со младиот господин - шверцер на стари книги .</p><p>Малку е веројатно дека некој лик кој на располагање има врснички или помлади женски во секое време да и овозможува редовни сексуални сеанси на милфица, ок еднаш-двапати разбирливо али како на филм...</p><p>Госпоѓата, веројатно повеќе задоволена од фактот дека сеуште е привлечна за млади пастуви него од самиот секс, брзо се вплетка во долготрајна јебачина која секако ќе резултираше со крах на породицата ако во причата не се замешаше сопругот со плот твист во вид на тврд предмет кој заврши во черепот на швалерот.</p><p>После тоа парот пак си легна на брашното, господинот со бремето на убиство а госпоѓата со бреме на предавник, одлучија да го заборават сето тоа како да не се десило и си продолжија со лагодниот живот и одгледувањето на синот.</p><p></p><p>Ок филмче, онака (оваа изјава е потврда дека не сум праф маш)</p><p>Типката ја имам видено во некои постари филмови, а Ричард Гир стандард, просечен глумец, никогаш не е лош но никогаш нешто екстра да одглуми...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 325353, member: 2887"] Познат ми е филмов, може порано да сум видел на тв дел, a bit of а chick flick ама не е важно... Мејнстрим америчка породица од нешто повисок социјален слој, фино одржан пар кој касно се решил за дете, случајна средба на сопругата на Ричард Гир со некој лепотан на кого му текнало малку да разбие рутина, секс со милфица бајаги постара од него иако истовемено испадна дека има и женска и екс-жена, нешто како маалски ебач, е сеа милфицата почна да гаи емоции разбудени поради фасцинацијата со младиот господин - шверцер на стари книги . Малку е веројатно дека некој лик кој на располагање има врснички или помлади женски во секое време да и овозможува редовни сексуални сеанси на милфица, ок еднаш-двапати разбирливо али како на филм... Госпоѓата, веројатно повеќе задоволена од фактот дека сеуште е привлечна за млади пастуви него од самиот секс, брзо се вплетка во долготрајна јебачина која секако ќе резултираше со крах на породицата ако во причата не се замешаше сопругот со плот твист во вид на тврд предмет кој заврши во черепот на швалерот. После тоа парот пак си легна на брашното, господинот со бремето на убиство а госпоѓата со бреме на предавник, одлучија да го заборават сето тоа како да не се десило и си продолжија со лагодниот живот и одгледувањето на синот. Ок филмче, онака (оваа изјава е потврда дека не сум праф маш) Типката ја имам видено во некои постари филмови, а Ричард Гир стандард, просечен глумец, никогаш не е лош но никогаш нешто екстра да одглуми... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom