Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 322535" data-attributes="member: 272"><p>Сеа го изгледав прв пат. </p><p>Некако ме потсеќа на Time travelers wife so далеку поблага но подлабока суштина. Главниот глумец прв пат го гледам, на почетокот очекував да биде dorky kinda guy, испадна далеку попрорачунлив и одличен татко. </p><p>Интересно е во целата прикаска колку се можни опциите да смениш нешто како нечива судбина, слика и прилика на своето дете... Бил ми е гениј во сите филмови што го имам гледано, во овој ме изненади што не е такво старо задрто копиле како што најчесто игра, туку беспрекорен човек со принципи на love caring татко. </p><p>Не очекував многу од филмов искрено, мислев ќе биде нешто класика британска со overly sugar-coated срања. На моменти додуша имаше неколку малку преблаги сцени, но реално пријатно ме изненади филмов. Рејчел ја гледам често веќе во филмови од британско говорно подрачје, мислам треба да почне да работи на акцентот малку, може да се вклопи. Оној потстанарон едно хејтериште невидено. </p><p>И најбитна ствар е што се дадоа оние опции што секој човек би ги избрал у старт за да си ја наполни суетата. Но дали некогаш е доволно да научиш од минатото за да комплетно ти ја измени сегашноста? </p><p>Цитатов кажува многу околу тоа:</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 322535, member: 272"] Сеа го изгледав прв пат. Некако ме потсеќа на Time travelers wife so далеку поблага но подлабока суштина. Главниот глумец прв пат го гледам, на почетокот очекував да биде dorky kinda guy, испадна далеку попрорачунлив и одличен татко. Интересно е во целата прикаска колку се можни опциите да смениш нешто како нечива судбина, слика и прилика на своето дете... Бил ми е гениј во сите филмови што го имам гледано, во овој ме изненади што не е такво старо задрто копиле како што најчесто игра, туку беспрекорен човек со принципи на love caring татко. Не очекував многу од филмов искрено, мислев ќе биде нешто класика британска со overly sugar-coated срања. На моменти додуша имаше неколку малку преблаги сцени, но реално пријатно ме изненади филмов. Рејчел ја гледам често веќе во филмови од британско говорно подрачје, мислам треба да почне да работи на акцентот малку, може да се вклопи. Оној потстанарон едно хејтериште невидено. И најбитна ствар е што се дадоа оние опции што секој човек би ги избрал у старт за да си ја наполни суетата. Но дали некогаш е доволно да научиш од минатото за да комплетно ти ја измени сегашноста? Цитатов кажува многу околу тоа: [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom