Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хоуп*" data-source="post: 316855" data-attributes="member: 2740"><p>Филмов знам еднаш ептен ми остана во памет, па затоа го предложив, да имам и причина пак да го изгледам.</p><p>И пак ме држеше таа напнатост како првиот пат кога го гледав, никој хорор ни никакви духови и вампири, ни сцени каде што е во исчекување да се појави нешто такво не ми биле понапнати од сцената каде бившата станарка целата во завои седи во вц и го гледа сегашниов станар... </p><p></p><p>Иначе се работи за еден човек кој бара стан. Човекот е добар, наивен, чиста душа, културен... Наоѓа стан, склучува договор со газдата, условите се да не прави галами, да не прибира девојки и друштво, а тој и така си е повлечен и смирен па прифаќа и почнува да живее во станот каде претходната станарка си го одзела животот скокајќи од прозор. Комшиите се секој прича за себе и човек подобро би живеел во проколната куќа опседната со духови него во близина на тие луѓе. </p><p>Чудни и многу морничави. Нивното мешање во се, жалбите, поплаките и чудните навики ќе внесат немир во животот на новиот станар, а потоа и паника и параноја. Исто како и претходната станарка, и тој ќе дојде во ситуација каде што и ќе проба да се убие само да се спаси и да им ја исполни желбата на злите комшии за кој е тој убеден дека сакаат да го убијат. </p><p></p><p>Кога ќе побарам предлог некогаш за некој психоделичен филм, точно мислам на филм како овој. Штета што никој не го изгледал, ваљда Outrider го гледал па ќе си поправиме муабет...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хоуп*, post: 316855, member: 2740"] Филмов знам еднаш ептен ми остана во памет, па затоа го предложив, да имам и причина пак да го изгледам. И пак ме држеше таа напнатост како првиот пат кога го гледав, никој хорор ни никакви духови и вампири, ни сцени каде што е во исчекување да се појави нешто такво не ми биле понапнати од сцената каде бившата станарка целата во завои седи во вц и го гледа сегашниов станар... Иначе се работи за еден човек кој бара стан. Човекот е добар, наивен, чиста душа, културен... Наоѓа стан, склучува договор со газдата, условите се да не прави галами, да не прибира девојки и друштво, а тој и така си е повлечен и смирен па прифаќа и почнува да живее во станот каде претходната станарка си го одзела животот скокајќи од прозор. Комшиите се секој прича за себе и човек подобро би живеел во проколната куќа опседната со духови него во близина на тие луѓе. Чудни и многу морничави. Нивното мешање во се, жалбите, поплаките и чудните навики ќе внесат немир во животот на новиот станар, а потоа и паника и параноја. Исто како и претходната станарка, и тој ќе дојде во ситуација каде што и ќе проба да се убие само да се спаси и да им ја исполни желбата на злите комшии за кој е тој убеден дека сакаат да го убијат. Кога ќе побарам предлог некогаш за некој психоделичен филм, точно мислам на филм како овој. Штета што никој не го изгледал, ваљда Outrider го гледал па ќе си поправиме муабет... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom