Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MissChievous" data-source="post: 310471" data-attributes="member: 266"><p>Не се сеќавам како го ископав филмчево, но знам дека го гледав поради Nick Thurston, кој не се сеќавам каде го имам гледано, но ете, преку него го имам најдено и филмов.</p><p>И мене ми се допадна филмчево ептен, претставени се 2 браќа со различни карактери - едниот див, темпераментен и гласен, другиот повлечен, тивок, смирен. Но, и двајцата имаат иста желба и цел - да излезат од нивното маало и да најдат место каде што ќе имаат подобри услови за живот. Yup, можам да се поврзам со тоа. Тука се наметнува прашањето дали во животот треба да направиме се за да извлечеме себе си од мизерната ситуација во која сме?</p><p>Потегот на стариот од киното дефинитивно не го предвидов, цело време мислев дека Брајан ќе биде тој кој во последен момент ќе се премисли и нема да учествува во кражбата. Се случи што се случи, не беше неизбежен крајот на Дени, но ете, успеа на последен начин да му помогне на својот помал брат и да го спаси. Ми се допаѓа што на крајот Брајан добива шанса во тоа што го сакаше, односно стипендија за факултетот што ни укажува дека сепак можеме да се извлечеме од срањата на убав начин, преку тоа што го поседуваме и на тоа што се посветуваме, во овој случај талент и страст кон сликањето.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MissChievous, post: 310471, member: 266"] Не се сеќавам како го ископав филмчево, но знам дека го гледав поради Nick Thurston, кој не се сеќавам каде го имам гледано, но ете, преку него го имам најдено и филмов. И мене ми се допадна филмчево ептен, претставени се 2 браќа со различни карактери - едниот див, темпераментен и гласен, другиот повлечен, тивок, смирен. Но, и двајцата имаат иста желба и цел - да излезат од нивното маало и да најдат место каде што ќе имаат подобри услови за живот. Yup, можам да се поврзам со тоа. Тука се наметнува прашањето дали во животот треба да направиме се за да извлечеме себе си од мизерната ситуација во која сме? Потегот на стариот од киното дефинитивно не го предвидов, цело време мислев дека Брајан ќе биде тој кој во последен момент ќе се премисли и нема да учествува во кражбата. Се случи што се случи, не беше неизбежен крајот на Дени, но ете, успеа на последен начин да му помогне на својот помал брат и да го спаси. Ми се допаѓа што на крајот Брајан добива шанса во тоа што го сакаше, односно стипендија за факултетот што ни укажува дека сепак можеме да се извлечеме од срањата на убав начин, преку тоа што го поседуваме и на тоа што се посветуваме, во овој случај талент и страст кон сликањето. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom