Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Harvie" data-source="post: 306614" data-attributes="member: 5800"><p>Интересен концепт на филмскиот клуб, морам да признаам. Нешто што не го бев видел досега на друго место, иако делува помалку мртва дискусијата - можеби причина е самата пасивност, односно "немасовност" на форумот. А можеби и премалку простор се остава за дискусија. Мој совет е да ја смените постапката: во недела некој предлага филм кој членовите на клубот ќе може да го гледаат 7 дена, до наредната недела, кога некој друг предлага филм. Во неделата кога ќе се гледа новиот филм, се коментира стариот. Така дискусијата ќе трае цело време, а нема да биде ограничена само на викенд..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Harvie, post: 306614, member: 5800"] Интересен концепт на филмскиот клуб, морам да признаам. Нешто што не го бев видел досега на друго место, иако делува помалку мртва дискусијата - можеби причина е самата пасивност, односно "немасовност" на форумот. А можеби и премалку простор се остава за дискусија. Мој совет е да ја смените постапката: во недела некој предлага филм кој членовите на клубот ќе може да го гледаат 7 дена, до наредната недела, кога некој друг предлага филм. Во неделата кога ќе се гледа новиот филм, се коментира стариот. Така дискусијата ќе трае цело време, а нема да биде ограничена само на викенд.. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom