Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="MoonFairy" data-source="post: 305350" data-attributes="member: 1925"><p>Филмов го гледав пред некои 5-6 години и сосема сум го заборавила...Така да сега кога го гледав не ми беше некое потсетување, туку како да го гледав по прв пат...</p><p>Ми текна дека го имам гледано кога ја видов последната сцена...типката наведната на аеродром, а типот ја бара...</p><p>Многу интересна драма или трилер и со необичен пресврт...цело време во ум си викав море кучка го остави типот онака без око да и’ трепне, а така глумеше заинтересирана и заљубена...</p><p>И така ја осудував се’ додека не се појави другата “Лиса“ и некои работа почнаа да стануваат јасни...</p><p>Секогаш се разнежнувам кога гледам љубовна приказна која толку реално е доловена...особено ме трогнува машкото патење во сите тие приказни...</p><p>А за опседнатоста на Алекс (која морам да напоменам е премногу симпатична), немам зборови и никогаш нема да ги сфатам тие типови на луѓе, без разлика дали се работи за маж или жена, кои свесно расипуваат врска или брак, а притоа не добиваат апсолутно ништо...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="MoonFairy, post: 305350, member: 1925"] Филмов го гледав пред некои 5-6 години и сосема сум го заборавила...Така да сега кога го гледав не ми беше некое потсетување, туку како да го гледав по прв пат... Ми текна дека го имам гледано кога ја видов последната сцена...типката наведната на аеродром, а типот ја бара... Многу интересна драма или трилер и со необичен пресврт...цело време во ум си викав море кучка го остави типот онака без око да и’ трепне, а така глумеше заинтересирана и заљубена... И така ја осудував се’ додека не се појави другата “Лиса“ и некои работа почнаа да стануваат јасни... Секогаш се разнежнувам кога гледам љубовна приказна која толку реално е доловена...особено ме трогнува машкото патење во сите тие приказни... А за опседнатоста на Алекс (која морам да напоменам е премногу симпатична), немам зборови и никогаш нема да ги сфатам тие типови на луѓе, без разлика дали се работи за маж или жена, кои свесно расипуваат врска или брак, а притоа не добиваат апсолутно ништо... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмски клуб
На врв
Bottom