Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Филм
Филмови што НЕ би ги препорачале
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Saladin" data-source="post: 339398" data-attributes="member: 272"><p><span style="font-size: 15px">Another scheiße from the holywood platform... (runt mode: ON)</span></p><p><span style="font-size: 15px">If I stay. (или „саат и 40 минути се двоумам дали да скинам конци или не“) <strong> Има спојлери, duh! </strong></span></p><p><span style="font-size: 15px">Беспотребно потрошено време за филм полн со мелодрама и клишеа. Се работи за една талентирана цура Мија, израсната во музикално семејство, живее лесен (и по мене крајно размазен) живот, наоѓа дечко и после тоа веднаш сцената се пренесува во период кога целото семејство доживува сообраќајка и нашата „хероина“ доживува кома. Оттаму почињаат некои чудни его трипови да ја нафаќаат во филмот претставени као демек спомени на убаво време, па тука не` шета во времето коа покрај нејзиното рокерско семејство она решава да свири чело, па згодите и незгодите со дечкото, па апликации за Џулијар, па ме-примиле, не-ме-примиле, јаоо драми long distance relationshit ствари, караници недоразбирања.... со еден збор - spoiled brats. Мислам хеј 21 век сме, као бабите можеле у 19ти да се пишуваат со нашите дедовци, да држат врска а овие раскурцана генерација не може. Башка се учиш на компромиси, мислам... Што да расправам, клише до клише работава. Long story short - сите од фамилијата гинат постепено, прво татко па мајка па син, па оваа пошо у кома а све гледа (од оние шик лит срања што искачаат у М-Експрес) демек губи воља за живот понатака и прашање е на моменти и она дали ќе оди у рајот. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Крајна препорака е, не си го губете времето со овој филм. Предолг е, можеше комотно да се скрати на 45 минутна документарка од некоја од оние fox crime/life ријалити срања, ако ви е до толку за трагични филмови, "Remember me" e светлосни години понапред од овој и во глума (покрај вампир фегетон) и во прикаска. </span></p><p><span style="font-size: 15px">Ајт толку од мене. </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Saladin, post: 339398, member: 272"] [SIZE=4]Another scheiße from the holywood platform... (runt mode: ON) If I stay. (или „саат и 40 минути се двоумам дали да скинам конци или не“) [B] Има спојлери, duh! [/B] Беспотребно потрошено време за филм полн со мелодрама и клишеа. Се работи за една талентирана цура Мија, израсната во музикално семејство, живее лесен (и по мене крајно размазен) живот, наоѓа дечко и после тоа веднаш сцената се пренесува во период кога целото семејство доживува сообраќајка и нашата „хероина“ доживува кома. Оттаму почињаат некои чудни его трипови да ја нафаќаат во филмот претставени као демек спомени на убаво време, па тука не` шета во времето коа покрај нејзиното рокерско семејство она решава да свири чело, па згодите и незгодите со дечкото, па апликации за Џулијар, па ме-примиле, не-ме-примиле, јаоо драми long distance relationshit ствари, караници недоразбирања.... со еден збор - spoiled brats. Мислам хеј 21 век сме, као бабите можеле у 19ти да се пишуваат со нашите дедовци, да држат врска а овие раскурцана генерација не може. Башка се учиш на компромиси, мислам... Што да расправам, клише до клише работава. Long story short - сите од фамилијата гинат постепено, прво татко па мајка па син, па оваа пошо у кома а све гледа (од оние шик лит срања што искачаат у М-Експрес) демек губи воља за живот понатака и прашање е на моменти и она дали ќе оди у рајот. Крајна препорака е, не си го губете времето со овој филм. Предолг е, можеше комотно да се скрати на 45 минутна документарка од некоја од оние fox crime/life ријалити срања, ако ви е до толку за трагични филмови, "Remember me" e светлосни години понапред од овој и во глума (покрај вампир фегетон) и во прикаска. Ајт толку од мене. [/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Филм
Филмови што НЕ би ги препорачале
На врв
Bottom