Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Фејсбук страници
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="CofD" data-source="post: 17833" data-attributes="member: 445"><p>Ако имаш фб страница со странски фанови може пари да се направат преку неа па тоа разбирам зошто некој би направил, а и македонска можеш да си рекламираш ако имаш вебсајт или јутјуб видеа. (тоа си е ОК)</p><p>Иначе тоа со бебињата стварно ме нервира, како прво како би било тоа од споделување да добива по 5 центи,како би доаѓале парите на сметка - значи чиста измислица ама тоа е некој луѓе се со пониска интелегенција и споделуваат. 2-ро треба 20 души да споделат (ко демек) за да се добие 1 денар што значи за 1000-2000 евра ехееее треба да споделат бројка на луѓе колку што нема корисници. 3-то зошто нема телефон за донации или пак жиро сметка ова она многу побрзо би се собрала сумата (ама па ќе кажам не се доволно интелегентни за да сфатат дека е лага). <strong>И 4-ТО И НАЈВАЖНО: Па греота се тие деца од сликата на нив да собирате лајкови, а тие боледуваат од тешки болести,тумори итн. </strong>Веќе гадно ми е да ги гледам тие слики :S</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="CofD, post: 17833, member: 445"] Ако имаш фб страница со странски фанови може пари да се направат преку неа па тоа разбирам зошто некој би направил, а и македонска можеш да си рекламираш ако имаш вебсајт или јутјуб видеа. (тоа си е ОК) Иначе тоа со бебињата стварно ме нервира, како прво како би било тоа од споделување да добива по 5 центи,како би доаѓале парите на сметка - значи чиста измислица ама тоа е некој луѓе се со пониска интелегенција и споделуваат. 2-ро треба 20 души да споделат (ко демек) за да се добие 1 денар што значи за 1000-2000 евра ехееее треба да споделат бројка на луѓе колку што нема корисници. 3-то зошто нема телефон за донации или пак жиро сметка ова она многу побрзо би се собрала сумата (ама па ќе кажам не се доволно интелегентни за да сфатат дека е лага). [B]И 4-ТО И НАЈВАЖНО: Па греота се тие деца од сликата на нив да собирате лајкови, а тие боледуваат од тешки болести,тумори итн. [/B]Веќе гадно ми е да ги гледам тие слики :S [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Култура, уметност и наука
Наука и техника
Фејсбук страници
На врв
Bottom