Фејк оргазам и неговите примени во „домаќинството“

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Еднаш бев многу пијан.Не дека само еднаш сум бил пијан туку овој пат беше многу специјално пијанство.
Си шмекав цела вечер една девојка.Испадна да се „спанџаме“ и бидејќи не бев во центар бев во друга населба и викам ајде да се прошетаме само кажи ми кај да возам кај да идеме.
Ме однесе во една недоизградена куќа.Доле беше бетон не толку добро шалуван.Ама кој да примети кога бев дупе пијан.Немам поим што и како сум правел битно знам дека девојката многу врискаше.На момент ми текна дека оваа многу писка и си викам :
Батка јас ја работам оваа како црнец :D И си продолжив, си завршив работа и си отидовме.И нареден ден се сретнуваме, јас цел полн со елан зашто ми текнува дека оваа вчера врискаше пискаше па дури фраер се правам демек добар сум бил.
Леле таа кога ми рече, да бе душо добар беше уште само да не ме легна на бетон гола грбот партали ми го направи види какви гребаници имам :D
Она пискала зашо се гребела од подот а јас сиот среќен викам сум добил карактеристика на црнец :D
Ова е вон контекст, само што јас во глава си мислев дека она оргазмира многу :D

А инаку мразам кога некоја се труди да ми глуми, затоа што нема доволно голем пенис што може да задоволи девојка.Никој не измерил длабочина.И тоа жените што го прават е многу лошо.Подобро кажи ми стварно не сум бил добар отколку да ми превртува очи.
Барем тајмингот на викањето да го погаѓаат -.-

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Еве што вели едно направено истражување околу тоа зошто жените најчесто глумат оргазам

Жените кои не се сигурни во верноста на партенот често глумат оргазам, открива најновото истражување. Покрај тоа таквите жени применуват и некои други ’тактики’ што би им помогнале да ги задржат своите партнери.

Најновото истражување ги открива мотивите на жените зошто глумат оргазам,но и прават некои други работи, а всушност се се врти оолу желбата да ги задржат мажите.

„Ова е прво истражување кое ги поврзува сомнежот за неверство и глумењето оргазам“, откриваФерназ Киагобади од Универзитетот Колумбија и вели дека жените со глумењето оргазам сакаат да ги задржат мажите и на тој начин се обидуваат да го спречат нивното неверство.

„На некој начин тоа им е алат на жените со чија помош ги одржуваат работите во врската токму онака како што сакаат. Иако, жените понекогаш глумат оргазам затоа што сакаат да му покажат на партнерот дека го сакаат и дека им значи“, објаснува Киагобади.

Во истражувањето учествувале 453 хетеросексуални жени од 18 до 46 години, а повеќе од половината признале дека глумеле оргазам повеќе од еднаш. Најчестата причина која ја навеле гласи:

„Глумев оргазам затоа што сакам партнерот и понатаму да биде заинтересиран за нашата врска“ или „Глумев оргазам бидејми не сакав да и посвети внимание на некоја друга жена“.

Кои се причините поради кои вие најчесто глумите оргазам?Дали вие мажите можете да приметите кога партнерката ви глуми?:)

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
не, не... не сам приметија, ако гу виду ке гу зашамарам хахаха шалу се
...има могуќе, има. жене покрај сфе ке почнеф и оргазми да глумиф : ) можда интересно ги е да глумиф оргазам, палиф се такој, вежбаф си ги стенкачки способности Ч )

• Ми се допаѓа
Реакции: Hexasto

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
нема шо да глумам...не му го праам тој кејф...ако не е добар му кажувам дека не ја средил работата и готоо
сексот е за жените поважен...зш мажите можат и за 5 мин да си средат работа...ама финтата е да ја задоволат жената...а изглеа не се трудат доволно...па ради тоа на повеќето жени им е незгодно да си кажат, па си лажат

Lena

Poétesse
12 октомври 2012
4,155
7,687
1,183
земјата на чудата
А какво е тоа глупо прашање:Сврши ли?
Тоа би наликувало на машински секс,секс без чувства.
Се има секс додека се сврши и што тогаш?
Мисијата на обострано задоволување со сила завршила.
А што ако не сврши?
Ќе трае сексот се до тој момент или?
Или ќе ме прашува(или ја него)
И сврши?
После две минути пак.
Сврши ли?
И до кај стигна?Сврши?
И пак.
Глупости.

• Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and cakar_ulav