Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="187 SB" data-source="post: 374140" data-attributes="member: 9363"><p>Знам нешто слично е како Интертото куп што беше. Ама реално ако зборуваме овој тим не заслужува да игра ЛЕ или ЛШ. Распоредот до крајот на сезоната е добар само дали ќе освојат бодови за да обезбедат Европа и наредна сезона.</p><p></p><p>Распоредот на натпреварите:</p><p></p><p>Вест Хем: Евертон(Д), Брајтон (Г), ВБА (Г), Саутемптон (Д)</p><p>Тотенхем : Лидс (Г),Вулвс (Д), Астон Вила (Д), Лестер(Г)</p><p>Ливерпул: Саутемптон (Д), ВБА (Г), Барнли(Г), Кристал Палас (Д) и со Јунајтед ако се одигра.</p><p>Евертон: Вест Хем(Г), Астон Вила (Г), Вулвс(Д), Шефилд(Д), Манчестер Сити(Г)</p><p>Арсенал: ВБА(Д), Челзи(Г), Кристал Палас(Г), Брајтон (Д)</p><p>Астон Вила: Ман Јунајтед (Д), Евертон (Д), Кристал Палас (Г), Тотенхем(Г), Челзи (Д)</p><p>Лидс: Тотенхем (Д), Барнли (Г), Саутемптон (Г), ВБА (Д).</p><p></p><p>Од сите овие екипи најлесен распоред имаат Вест Хем и Ливерпул. Од тука ја гледам шансата на Арсенал да дојде до 7 позиција. Секако највеќе од нив зависи, ама се помалку од 9 бодови од овие 4 натпревари е разочарување.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="187 SB, post: 374140, member: 9363"] Знам нешто слично е како Интертото куп што беше. Ама реално ако зборуваме овој тим не заслужува да игра ЛЕ или ЛШ. Распоредот до крајот на сезоната е добар само дали ќе освојат бодови за да обезбедат Европа и наредна сезона. Распоредот на натпреварите: Вест Хем: Евертон(Д), Брајтон (Г), ВБА (Г), Саутемптон (Д) Тотенхем : Лидс (Г),Вулвс (Д), Астон Вила (Д), Лестер(Г) Ливерпул: Саутемптон (Д), ВБА (Г), Барнли(Г), Кристал Палас (Д) и со Јунајтед ако се одигра. Евертон: Вест Хем(Г), Астон Вила (Г), Вулвс(Д), Шефилд(Д), Манчестер Сити(Г) Арсенал: ВБА(Д), Челзи(Г), Кристал Палас(Г), Брајтон (Д) Астон Вила: Ман Јунајтед (Д), Евертон (Д), Кристал Палас (Г), Тотенхем(Г), Челзи (Д) Лидс: Тотенхем (Д), Барнли (Г), Саутемптон (Г), ВБА (Д). Од сите овие екипи најлесен распоред имаат Вест Хем и Ливерпул. Од тука ја гледам шансата на Арсенал да дојде до 7 позиција. Секако највеќе од нив зависи, ама се помалку од 9 бодови од овие 4 натпревари е разочарување. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
На врв
Bottom