Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 374035" data-attributes="member: 2887"><p>Кои се тие Славија бе, што е тоа млекара некоја, мислам имаше утакмица во ЛШ кога Арсенал тепа 7-0 дали беше Спарта, Славија (тие ги знам само од Чешка) не паметам и тоа со Хлеб и Бентнер и Сонг. Ако случајно испаднат треба веднаш Артета да биде сместен во соодветна установа и успат нек се стави катанец на клубот како со Бјури во Л1 ионака само гледаме пропаѓање кон дното, стартуваа играчи кои не знам дали во Брајтон би започнале како Зуландер или Џака.</p><p>Нит пак трансфери се погодуваат, 50 милини за Томас кога тоа тежок медиокритет, Пепе 72 милиони за два гола по сезона следен ќе биде Одегард само да не се повтори Себаљос кој се врти ко дервиш на средина никаков преглед на игра или скраја нешто креативно, некој пас, двојно проигрување се одбиваат топки како од дрво.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 374035, member: 2887"] Кои се тие Славија бе, што е тоа млекара некоја, мислам имаше утакмица во ЛШ кога Арсенал тепа 7-0 дали беше Спарта, Славија (тие ги знам само од Чешка) не паметам и тоа со Хлеб и Бентнер и Сонг. Ако случајно испаднат треба веднаш Артета да биде сместен во соодветна установа и успат нек се стави катанец на клубот како со Бјури во Л1 ионака само гледаме пропаѓање кон дното, стартуваа играчи кои не знам дали во Брајтон би започнале како Зуландер или Џака. Нит пак трансфери се погодуваат, 50 милини за Томас кога тоа тежок медиокритет, Пепе 72 милиони за два гола по сезона следен ќе биде Одегард само да не се повтори Себаљос кој се врти ко дервиш на средина никаков преглед на игра или скраја нешто креативно, некој пас, двојно проигрување се одбиваат топки како од дрво. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
На врв
Bottom