Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Outrider" data-source="post: 373818" data-attributes="member: 2887"><p>Лено не е лош голман, проблемот беше што Лено не сакал да биде резерва и да брани по ФА/ЛК/ЛЕ што пак значи 20-тина утакмици годишно. Како мислиш Салиба не бил негов трансфер? Платија 27 милиони за играч кој ниту еднаш не се најде не само на меч него воопшто на ростер за било кое такмичење, немам слушнато за таков пример досега а пратам фудбал со децении.</p><p>Друго што беше ова со Смит-Роу на крило не ми е јасно, кога човекот не е крило нит ќе биде некогаш, се знае дека кога игра позади шпиц е најкорисен, после нешто ротира со Пепе и Сака им менува страна, претерано е после три периодни рока и толку време сеуште се бара стартен состав.</p><p>Ќе видиме, 90% ќе го остават и наредна сезона плус ќе има уште еден преоден рок на лето иако не гледам некои движења напред, освен ако не освои ЛЕ тоа би било сериозен знак дека нешто се случува, среќа што одат на Олимпијакос макар да сигурен сум ако поминат двете, ќе имаме ист-Лондон дарби во 1/4 ф. пошто уефа...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Outrider, post: 373818, member: 2887"] Лено не е лош голман, проблемот беше што Лено не сакал да биде резерва и да брани по ФА/ЛК/ЛЕ што пак значи 20-тина утакмици годишно. Како мислиш Салиба не бил негов трансфер? Платија 27 милиони за играч кој ниту еднаш не се најде не само на меч него воопшто на ростер за било кое такмичење, немам слушнато за таков пример досега а пратам фудбал со децении. Друго што беше ова со Смит-Роу на крило не ми е јасно, кога човекот не е крило нит ќе биде некогаш, се знае дека кога игра позади шпиц е најкорисен, после нешто ротира со Пепе и Сака им менува страна, претерано е после три периодни рока и толку време сеуште се бара стартен состав. Ќе видиме, 90% ќе го остават и наредна сезона плус ќе има уште еден преоден рок на лето иако не гледам некои движења напред, освен ако не освои ЛЕ тоа би било сериозен знак дека нешто се случува, среќа што одат на Олимпијакос макар да сигурен сум ако поминат двете, ќе имаме ист-Лондон дарби во 1/4 ф. пошто уефа... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан клуб на Арсенал
На врв
Bottom