Фан клуб: Манчестер Јунајтед

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Хазард најверојатно во Челзи.Моментално е на медицински прегледи но се уште ништо не е сигурно.
Само ова ке му кажам:

middle_finger_full_black_hollow_card-p137730533975713467bh2r3_400.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Hexasto

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Инаку тоа со гласините дека Хазард е веке во Челзи се шпекулации се само заради твитот на Луис Саха.Се очекува одлуката да ја донесе во 19 часот,па ајде ке видеме.Има надеж :D

Hexasto

Истакнат Член
16 февруари 2012
1,095
1,635
113
Македонија
Инаку тоа со гласините дека Хазард е веке во Челзи се шпекулации се само заради твитот на Луис Саха.Се очекува одлуката да ја донесе во 19 часот,па ајде ке видеме.Има надеж :D
мислам дека челзи ке го одбере за жал..

mapet69

Полноправен Член
13 април 2012
56
80
18
Старото да напнит да го донесит Кагава, а од вакви ко (Х)Азар ми се присервит. Еднаш вака, после така и на крајот никако. Од кол на кол и колот в г’з на крајот.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Старото да напнит да го донесит Кагава, а од вакви ко (Х)Азар ми се присервит. Еднаш вака, после така и на крајот никако. Од кол на кол и колот в г’з на крајот.

Е !!! Како кажа еднаш parvati на темата да дува Ферги некоја трефка ке напраи и боље тим од Реал и Барса али таква е политиката на Јунајтед.
Тој никогаш не дава повеке пари па макар и за звезда бил.
Првата понуда за Кагава била одбиена ама ако се вмеша и Сити овде и тој ке ни отиде.Инаку најнови информации:Aндерсон и 20 милиони за Родригез,па ке видиме дали ке се прифати понудата.

• Ми се допаѓа

mapet69

Полноправен Член
13 април 2012
56
80
18
Е !!! Како кажа еднаш parvati на темата да дува Ферги некоја трефка ке напраи и боље тим од Реал и Барса али таква е политиката на Јунајтед.
Тој никогаш не дава повеке пари па макар и за звезда бил.
Првата понуда за Кагава била одбиена ама ако се вмеша и Сити овде и тој ке ни отиде.Инаку најнови информации:Aндерсон и 20 милиони за Родригез,па ке видиме дали ке се прифати понудата.

Ќе видиме, не е лош и овај Родригез. Мада дедо имал киксој од стилот на Бартез, Боснич, Верон... Имат млади играчи, убај ама свилени се да ги мочам. Клеверли од ко се повреди ко пингвин шетат, Флечер шо вирус ќе беше не стана кутриот од на шоља. Ај другава сезона појќе среќа, помалце повреди и титулата е наша.

• Ми се допаѓа