Фан клуб: Манчестер Јунајтед

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Искрено нејќу да дојде Лампард
Зшто да собирамо сфакакфи старци, кд може овија млади да ги разиграамо како што треба
Кагава например, Ник Пауел, Андерсон ... сфи они грееф клупу а Лампард да дојде, не ми се веруе што му е на Фергита
Велбек одма нек си иде !
За у недељу ја викам ЧИСТ КЕЦ !!!

Лампард е искусен човек а штом Ферги го бара значи намислил нешто нели?
Го знаеш тоа:If u can't beat 'em enjoy 'em :D
Башка може уште година две да игра професионален фудбал.
А за Велбек и јас се согласувам

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Ајде да ги издрвиме лузерите денес :D
Сакам да победиме со гол од рака како што напраи заблето Суарез,мака да ги биде.
Перси постига гол :p

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Гледаја сам га само прво полувреме на стрим на работу, иако сецкаше по малце, не ми сметаше да га виду гол на Персита и да се радују како луд на посао : )
Искрено газесмо прво полувреме, за фторо незам не га гледа, немога :/
Глеј, немош да допишу, деконцентрирра ме јако дунде стои туј блиско до мене и ме глеа :sram
... и да се врату ја на Јунајтед, знаја сам дека ке ги тепамо, игра ги и на лишче, што е Ливерпул бе брат, осмо место ли су незнам кои су на табелу, такој и викаја Ферги пред утакмицу, не ги прату ја тија средњи тимови, не ги глеам ич, ја ги глеам онија кои су директна закана за Јунајтед, а Ливерпул не е ич
Како и да е, још едно дерби за нас, наша ке е титула глеам ја ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
Видиќ се повредијаааааааааааааааааааааааааааааааааа :banghead
Највероватно лигаменти су у питање, опет еееееееееј
Леееееееееј , ке биде отсутан до крај на сезону, неофицијално е, још не е потфрдено од Олд Трафорд
Али такој пишуеф енглески таблоиди, цц
Ск ли бе брааааааааааааааат

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Нема да е до крај на сезона ама Фергусон мора да земе ново засилување макар на позајмица...
После операцијата на Немања му кажале дека коленото никогаш нема да му е исто :/
Aj Еванс е овде,колку толку ке успее да направи нешто иако знае некогаш да е трупче.

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Немања инаку не е повреден спремен е за неделниот натпревар,што се случува со Руни бе,само пенали утнува.
Следен пат Ферги нека ги шутира :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and parvati

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Според најновите информациите од спортските портали и групи ... Вилфред Заха е нов фудбалер на Манчестер Јунајтед, а официјална потврда за тоа се чека во следните 48 часа.

Struggler

Староседелец
19 јануари 2013
1,755
1,002
1,133
Здраво
Исто така и јас сум фан на Манчестер Јунајтед, решив да го користам и овој форум па се надевам на квалитетна дискусија овде.
Manchester United GLORYYY!

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Добро бе шо се случи вчера а?срцето ми се скрши кога примавме гол :|
Право да ви кажам дека заслуживме и пораз но Давид Де Геа беше на висина на задачата.Јас сум задоволна од него не знам зошто многумина го критикуваат.
Велбек не можам да го гледам,не не (shake)