Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="foREVer" data-source="post: 78751" data-attributes="member: 806"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Chelsea have announced they're bidding to buy the Battersea Power Station site in London, in order to build a new stadium with "massive" capacity as "Battersea is one of London's most famous buildings and has the potential to become one of the most iconic football stadiums in the world."</span></span></span></p><p></p><p>[ATTACH=full]4759[/ATTACH]</p><p></p><p style="text-align: left"><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #000000">Значи, испратена е официјална понуда за купување на земјиштето каде што се наоѓа електричната централа Батерси, со цел да се изгради нов стадион со капацитет од околу 60 000 седишта. Повеќе </span><span style="color: #999999"><strong><a href="http://24fudbal.com.mk/vesti/3130/celzi-dostavi-ponuda-za-kupuvanje-na-elektricnata-centrala-batersi"><span style="color: #999999">тука</span></a></strong></span>.</span></span></p><p></p><p><span style="color: #000000">Според мене, стадион со тој капацитет не би бил доволно голем, така да целава понуда ми изгледа бесмислена. За 4-5 години ќе бараат пак поголем. Минимум 80 000/90 000 седишта да има...</span></p><p></p><p><span style="color: #000000">Друго нешто, ако се случи Челси да се префрли на друг стадион, АКО Абрамович го продаде Стемфорд Бриџ, клубот ќе треба да го смени името. Значи само компликации! [ATTACH=full]4758[/ATTACH]</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="foREVer, post: 78751, member: 806"] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Chelsea have announced they're bidding to buy the Battersea Power Station site in London, in order to build a new stadium with "massive" capacity as "Battersea is one of London's most famous buildings and has the potential to become one of the most iconic football stadiums in the world."[/COLOR][/FONT][/SIZE][/LEFT] [ATTACH=full]4759[/ATTACH] [LEFT][SIZE=3][FONT=arial][COLOR=#000000]Значи, испратена е официјална понуда за купување на земјиштето каде што се наоѓа електричната централа Батерси, со цел да се изгради нов стадион со капацитет од околу 60 000 седишта. Повеќе [/COLOR][COLOR=#999999][B][URL='http://24fudbal.com.mk/vesti/3130/celzi-dostavi-ponuda-za-kupuvanje-na-elektricnata-centrala-batersi'][COLOR=#999999]тука[/COLOR][/URL][/B][/COLOR].[/FONT][/SIZE][/LEFT] [COLOR=#000000]Според мене, стадион со тој капацитет не би бил доволно голем, така да целава понуда ми изгледа бесмислена. За 4-5 години ќе бараат пак поголем. Минимум 80 000/90 000 седишта да има...[/COLOR] [COLOR=#000000]Друго нешто, ако се случи Челси да се префрли на друг стадион, АКО Абрамович го продаде Стемфорд Бриџ, клубот ќе треба да го смени името. Значи само компликации! [ATTACH=full]4758[/ATTACH][/COLOR] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
На врв
Bottom