Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="parvati" data-source="post: 213965" data-attributes="member: 146"><p>Одвај чекам да почне, незнам зшто пишују у фан клуб Челзи а на спротивну страну сам : )</p><p>Како се ближи старт на дерби сфе поише и поише ми слатка ракија</p><p>Иам гу тим едн два плус на лишче</p><p>мене увек ми е интересно овој дерби откако е Абрамовиќ газда</p><p>пред тој увек ми е било као демек дерби Џанфранко Зола - Јунајтед</p><p>убаво е кд некој тим бидне од нешто још по нешто</p><p>европски првак</p><p>ми ке смо ноф енглезки</p><p>епа дојдите за 10 минута да се пробамо на Олд Трафорд : )</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="parvati, post: 213965, member: 146"] Одвај чекам да почне, незнам зшто пишују у фан клуб Челзи а на спротивну страну сам : ) Како се ближи старт на дерби сфе поише и поише ми слатка ракија Иам гу тим едн два плус на лишче мене увек ми е интересно овој дерби откако е Абрамовиќ газда пред тој увек ми е било као демек дерби Џанфранко Зола - Јунајтед убаво е кд некој тим бидне од нешто још по нешто европски првак ми ке смо ноф енглезки епа дојдите за 10 минута да се пробамо на Олд Трафорд : ) [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
На врв
Bottom