Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="warr" data-source="post: 161727" data-attributes="member: 249"><p>Се разочарав од РДМ.</p><p>Се додека ги стартува натпреварите со неискусни (млади) играчи како Бертранд и Аспикуета наместо Ивановиќ и Кол, Ромеу (кој е тотално промашена инвестиција) наместо Рамиреш, ќе ја продолжи ваквата серија.</p><p>Во ред е младите да стекнат искуство, ама треба да ги става во игра со послаби тимови или кога тимот ќе има водство од барем 2 разлика.</p><p>Не знам ни што очекува од Торес. Човекот не е тоа што некогаш беше. Од 11 напревари до сега има постигнато само 4 голови. Дефанзивците имаат постигнато повеќе од него. Се додека „игра“ Торес наместо Стариџ, ќе гледаме ваков фудбал.</p><p>Кога веќе не оди вака, би требало и да експериментира со нешто, барем нека ја промени формацијата...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="warr, post: 161727, member: 249"] Се разочарав од РДМ. Се додека ги стартува натпреварите со неискусни (млади) играчи како Бертранд и Аспикуета наместо Ивановиќ и Кол, Ромеу (кој е тотално промашена инвестиција) наместо Рамиреш, ќе ја продолжи ваквата серија. Во ред е младите да стекнат искуство, ама треба да ги става во игра со послаби тимови или кога тимот ќе има водство од барем 2 разлика. Не знам ни што очекува од Торес. Човекот не е тоа што некогаш беше. Од 11 напревари до сега има постигнато само 4 голови. Дефанзивците имаат постигнато повеќе од него. Се додека „игра“ Торес наместо Стариџ, ќе гледаме ваков фудбал. Кога веќе не оди вака, би требало и да експериментира со нешто, барем нека ја промени формацијата... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Спорт
Фан Клуб: Челси
На врв
Bottom