Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Убаво тело-лошо лице или лошо тело-убаво лице?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Реми" data-source="post: 62451" data-attributes="member: 312"><p>Читам погоре дека изглед не е важен, важно е да се има ум?</p><p>Конкретно ме интересира зошто сите грди пички ви се само другарки? Зошто ниедна не ја лигавите/ебете ниту кога се работи за една вечер?!</p><p></p><p>Трите круцијални фактори за врска се:</p><p><strong>Компатибилност</strong> - може да е доктор на науки и да не ми одговара. Може да е средношколец со кого успешно се поклопуваме кога се работи за базични погледи.</p><p><strong>Изглед</strong> - Не барам изглед од магазин, ниту мазно вазелинско тело, на кое прописно плочки се наредени, а чешмата е зарѓана. Метафорично ваква чешма води до фактор три - <strong>секс.</strong> Многу секс и експресна ерекција.</p><p></p><p>Останато за една/две вечери e ствар на договор. Тука е важен изглед и освен тоа подлабоко не се копа. Барем не карактерно. Затоа се индивудиални вкусовите, кои најчесто зависат од потребите за таа вечер.</p><p>Јас секогаш давам предност на фаца, врска или мување.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Реми, post: 62451, member: 312"] Читам погоре дека изглед не е важен, важно е да се има ум? Конкретно ме интересира зошто сите грди пички ви се само другарки? Зошто ниедна не ја лигавите/ебете ниту кога се работи за една вечер?! Трите круцијални фактори за врска се: [B]Компатибилност[/B] - може да е доктор на науки и да не ми одговара. Може да е средношколец со кого успешно се поклопуваме кога се работи за базични погледи. [B]Изглед[/B] - Не барам изглед од магазин, ниту мазно вазелинско тело, на кое прописно плочки се наредени, а чешмата е зарѓана. Метафорично ваква чешма води до фактор три - [B]секс.[/B] Многу секс и експресна ерекција. Останато за една/две вечери e ствар на договор. Тука е важен изглед и освен тоа подлабоко не се копа. Барем не карактерно. Затоа се индивудиални вкусовите, кои најчесто зависат од потребите за таа вечер. Јас секогаш давам предност на фаца, врска или мување. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Убавина и стил
Мода и облека
Убаво тело-лошо лице или лошо тело-убаво лице?
На врв
Bottom