Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Турбо-фолк
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Laki-od-parkot" data-source="post: 121933" data-attributes="member: 1465"><p>NE ! Turbo-folkot ja unisti celata muzicka industrija znaci oni samo gledat kvantitet a ne kvalitet! Turbo-folk muzika po moje mislenje ne treba da postoji zatoa sto e sinteticka muzika i nema kvalitet ! Slusaj ti Tool i Dream Theater pa posle koga ke go svatis kvalitetot na taa muzika posle mozes da pravis muzika a ne nekoji Turbo Stoja i Plasticni Karleusi !!! </p><p></p><p>I samo da kazam uste nesto. Koga ke vi kaze nekoj deka ne moze da se pije bez Turbo-Folk, gadno ve laze ! Jas imam pijeno i koga slusam Death Metal, Black Metal ! Znaci ako tie pesni se pozvrazi so ljubovta i pinjeto za da prbolis neka tvoja bivsa ne znaci deka nemozes da pijes!</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Laki-od-parkot, post: 121933, member: 1465"] NE ! Turbo-folkot ja unisti celata muzicka industrija znaci oni samo gledat kvantitet a ne kvalitet! Turbo-folk muzika po moje mislenje ne treba da postoji zatoa sto e sinteticka muzika i nema kvalitet ! Slusaj ti Tool i Dream Theater pa posle koga ke go svatis kvalitetot na taa muzika posle mozes da pravis muzika a ne nekoji Turbo Stoja i Plasticni Karleusi !!! I samo da kazam uste nesto. Koga ke vi kaze nekoj deka ne moze da se pije bez Turbo-Folk, gadno ve laze ! Jas imam pijeno i koga slusam Death Metal, Black Metal ! Znaci ako tie pesni se pozvrazi so ljubovta i pinjeto za da prbolis neka tvoja bivsa ne znaci deka nemozes da pijes! [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Турбо-фолк
На врв
Bottom