Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Трауми од детството
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Snape" data-source="post: 54862" data-attributes="member: 160"><p>Имам т.е. не ми е траума ама ме натера да размислам.. Па вака беше пред 10 години и јас и мајка ми бевме дома татко ми беше на работа, и одеднаш доаѓаат моите 2 братучетки на врата целите избезумени и и велат на мајка ми ,,тато полуде може ли тука да седиме додека се смири“ ( тогаш тетка ми се разведувше од него затоа што беше пијаница и коцкар) и мама ги прими , и по некое време некој тропа на врата со тупаници и мама отвори и тој ја гурна и влезе внатре и почна да се дере ,,Кај се ми ќерките?? И ти ли ќе ме двоиш од нив?? и извади нож и ја фана мајка ми за рамо ја гурна на ѕид и намавна со ножот као да сака да ја нападне, и тогаш тие ( братучетките мои) излегоа и го наговорија да се смири додека цело врме јас гледав од позади еден фикус, и си тој отиде после некако и мајка ми и јас не бевме при себе и ми се чини тогаш разбрав дека некои личности можеш да ги загубиш во секунда и дека секакви ненормални има на овој свет, среќа сега тој разбојник е во затвор, и ништо не и направи на мајка ми.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Snape, post: 54862, member: 160"] Имам т.е. не ми е траума ама ме натера да размислам.. Па вака беше пред 10 години и јас и мајка ми бевме дома татко ми беше на работа, и одеднаш доаѓаат моите 2 братучетки на врата целите избезумени и и велат на мајка ми ,,тато полуде може ли тука да седиме додека се смири“ ( тогаш тетка ми се разведувше од него затоа што беше пијаница и коцкар) и мама ги прими , и по некое време некој тропа на врата со тупаници и мама отвори и тој ја гурна и влезе внатре и почна да се дере ,,Кај се ми ќерките?? И ти ли ќе ме двоиш од нив?? и извади нож и ја фана мајка ми за рамо ја гурна на ѕид и намавна со ножот као да сака да ја нападне, и тогаш тие ( братучетките мои) излегоа и го наговорија да се смири додека цело врме јас гледав од позади еден фикус, и си тој отиде после некако и мајка ми и јас не бевме при себе и ми се чини тогаш разбрав дека некои личности можеш да ги загубиш во секунда и дека секакви ненормални има на овој свет, среќа сега тој разбојник е во затвор, и ништо не и направи на мајка ми. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Фамилија и семејство
Деца
Трауми од детството
На врв
Bottom