Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тој ме искористи со моја дозвола
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="FallenAngel" data-source="post: 227364" data-attributes="member: 2191"><p>Не може да ми влезе мене тоа во главата дека само јас бев крива. И не измислувам,вистина е ова. Нема проблем, тоа си е твое мислење,но не дај боже да се најдеш во ваква ситуација е тогаш ќе те прашам како ќе реагираш.</p><p></p><p></p><p></p><p>Мене ми беше прв пат, обострано гледано од таа точка што јас сите чувства ги дадов при тој секс а нему му беше само да си го испразни цревото.</p><p>Било како било јас не реков дека ме силував,далеку од тоа. Јас сама си одлучив дека сакам да спијам со него, но ме искористи во врска со моите чувства. Како пи...а под кошула се скри последните денови кога бев во МКД и после по интернет почна демек,, ти знаеше,бла бла што сега вака си навредена... Јас ти реков нема шанси да сме заедно... А пред тоа нешто др збореше.</p><p>А најмногу од се е татко ми крив оти тој почна е ова дете е добро,работливо... и јас да го видам кој е и ми се допадна.</p><p>Мојата ќе испадне : Куче врзано ако го пуштиш незнае што и со кој прави.</p><p>Крива сум. Признавам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FallenAngel, post: 227364, member: 2191"] Не може да ми влезе мене тоа во главата дека само јас бев крива. И не измислувам,вистина е ова. Нема проблем, тоа си е твое мислење,но не дај боже да се најдеш во ваква ситуација е тогаш ќе те прашам како ќе реагираш. Мене ми беше прв пат, обострано гледано од таа точка што јас сите чувства ги дадов при тој секс а нему му беше само да си го испразни цревото. Било како било јас не реков дека ме силував,далеку од тоа. Јас сама си одлучив дека сакам да спијам со него, но ме искористи во врска со моите чувства. Како пи...а под кошула се скри последните денови кога бев во МКД и после по интернет почна демек,, ти знаеше,бла бла што сега вака си навредена... Јас ти реков нема шанси да сме заедно... А пред тоа нешто др збореше. А најмногу од се е татко ми крив оти тој почна е ова дете е добро,работливо... и јас да го видам кој е и ми се допадна. Мојата ќе испадне : Куче врзано ако го пуштиш незнае што и со кој прави. Крива сум. Признавам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тој ме искористи со моја дозвола
На врв
Bottom