Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тој ме искористи со моја дозвола
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="TheKitten" data-source="post: 227227" data-attributes="member: 623"><p>Хм, а зошто вие се земате здраво за готово?</p><p>И како тоа искористена си била? Тебе не ти беше убаво кога се клецкавте?</p><p></p><p>Мислам.. дај. И јас да се плеснам со некого после 1 недела, не значи дека сум вљубена во него.</p><p>Значи дека ми се е*е. </p><p></p><p>И башка, ако си 1992 родена, имаш 20 или 21 година. Не си дете, да му се невиди.</p><p></p><p></p><p></p><p>Без нервоза.</p><p>Вака да ти појаснам нешто.</p><p>Ако јас засвиѓам некој типац, има да му гугам дека зелник ќе му месам и нозе ќе му мијам, додека не го добијам тоа што сакам. </p><p></p><p>Треба да сфатиш дека само жена може да е доволно глупа преку секс да се вљуби. </p><p>Мажите се троа помудри, па полесно ги одделуваат тие работи.</p><p>Значи, ако со некој се онадиш а не сте официјално во врска, значи дека се нафаќаш само да се онадиш и да не сте си ништо еден на друг.</p><p></p><p>Или, поедноставно, ако преку вагина некој во срце ти влага, подобро ич немај секс. Почекај да се вљуби во тебе, онака да ви тргне, па клецкајте се.</p><p></p><p></p><p></p><p>Јас Весна одамна ја знам.</p><p>И одамна кажа и премногу за себе.</p><p>За жал, и покрај 2 000 000 совети како твојот, ниеден не послуша.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="TheKitten, post: 227227, member: 623"] Хм, а зошто вие се земате здраво за готово? И како тоа искористена си била? Тебе не ти беше убаво кога се клецкавте? Мислам.. дај. И јас да се плеснам со некого после 1 недела, не значи дека сум вљубена во него. Значи дека ми се е*е. И башка, ако си 1992 родена, имаш 20 или 21 година. Не си дете, да му се невиди. Без нервоза. Вака да ти појаснам нешто. Ако јас засвиѓам некој типац, има да му гугам дека зелник ќе му месам и нозе ќе му мијам, додека не го добијам тоа што сакам. Треба да сфатиш дека само жена може да е доволно глупа преку секс да се вљуби. Мажите се троа помудри, па полесно ги одделуваат тие работи. Значи, ако со некој се онадиш а не сте официјално во врска, значи дека се нафаќаш само да се онадиш и да не сте си ништо еден на друг. Или, поедноставно, ако преку вагина некој во срце ти влага, подобро ич немај секс. Почекај да се вљуби во тебе, онака да ви тргне, па клецкајте се. Јас Весна одамна ја знам. И одамна кажа и премногу за себе. За жал, и покрај 2 000 000 совети како твојот, ниеден не послуша. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Машко - женски теми
Љубов и секс
Тој ме искористи со моја дозвола
На врв
Bottom