Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="cooper19" data-source="post: 342910" data-attributes="member: 6664"><p>Здраво, јас сум нова на форумот.. Сакам да ве прашам.. пред да го сонам сонот ја мислев една постара жена која ја знам и е почината, стално ме викаше да пијам кафе кај неа, беше бајачка..и еден ден бев со другарка и на крај кога си замислив желба и ми рече нешто што не го разбрав о се присетив на тоа.. и псле неколку дена ја сонвав кај што е жива и бев многу среќна што ја гледам ја изгушив и ја прашав како е, па нез како де надоврза ми кажваше за смрта ми вика напочетокот мн ме стегнаја градите имав болка но потоа се претворив во гулаб, и незнам дали ја брашав јас кога ќе умрам не сум сигурна нешто ми рече за богородица демек тогаш и се разбудив се испчашив и бев и запалив свеќа и однеов масло на богородица и така сега страв ми е.. јас имам страв од смрт и последно многу мислев на тоа.. дали некој знај што значи сонот.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="cooper19, post: 342910, member: 6664"] Здраво, јас сум нова на форумот.. Сакам да ве прашам.. пред да го сонам сонот ја мислев една постара жена која ја знам и е почината, стално ме викаше да пијам кафе кај неа, беше бајачка..и еден ден бев со другарка и на крај кога си замислив желба и ми рече нешто што не го разбрав о се присетив на тоа.. и псле неколку дена ја сонвав кај што е жива и бев многу среќна што ја гледам ја изгушив и ја прашав како е, па нез како де надоврза ми кажваше за смрта ми вика напочетокот мн ме стегнаја градите имав болка но потоа се претворив во гулаб, и незнам дали ја брашав јас кога ќе умрам не сум сигурна нешто ми рече за богородица демек тогаш и се разбудив се испчашив и бев и запалив свеќа и однеов масло на богородица и така сега страв ми е.. јас имам страв од смрт и последно многу мислев на тоа.. дали некој знај што значи сонот. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom