Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ivki4ka" data-source="post: 322059" data-attributes="member: 5791"><p><span style="font-family: 'Arial'">Ја сонував сестрата на бившиот дечко трудна на второ (а во реалниот живот има 7 месечно бебе), не се сеќавам дали ја видов трудна или во сонот знаев дека е трудна и како очекуваме секој момент да се породи, одеднаш сонувам како е породена со тројка, не се сеќавам дали роди 2 ќерќи и еден син или обратно, потоа сонувам како се сретнувам со неа одкако излегува од болница, на почетокот кога ме виде не знаеше како да реаѓира, дали да ми прозбори или не, но јас прва и пристапувам и ја изгушкувам за да и честитам, се врткам околу бебињата, таму се појавува и мојот бивш дечко, на почетокот односите ни се оладени, но како поминуваат минутите да бидеме во иста просторија јас и он стануваме многу поблиски, разговараме и се, како раѓањето на бебињата да не спои повторно, во сонот не се сеќавам да се смиривме, гушнавме и слично, но мислам дека не, но имав огромно чувство на поврзаност и почувствував како ситуацијата направи одалеченоста која беше најголемата пречка меѓу нас да ја снема, дури и почнавме да разговараме. Во сонот се чувствував исполнета и радосна, дали заради остварената комуникација со бившиот, дали заради породувањето на сестра му, не знам, или може така се чувствував и заради двете убави ситуации.Целиот сон колку што се сеќавам се случуваше во една просторија, со малку мебел, и до сега непозната просторија за мене.</span></p><p><span style="font-family: 'Arial'">Ви благодарам.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ivki4ka, post: 322059, member: 5791"] [FONT=Arial]Ја сонував сестрата на бившиот дечко трудна на второ (а во реалниот живот има 7 месечно бебе), не се сеќавам дали ја видов трудна или во сонот знаев дека е трудна и како очекуваме секој момент да се породи, одеднаш сонувам како е породена со тројка, не се сеќавам дали роди 2 ќерќи и еден син или обратно, потоа сонувам како се сретнувам со неа одкако излегува од болница, на почетокот кога ме виде не знаеше како да реаѓира, дали да ми прозбори или не, но јас прва и пристапувам и ја изгушкувам за да и честитам, се врткам околу бебињата, таму се појавува и мојот бивш дечко, на почетокот односите ни се оладени, но како поминуваат минутите да бидеме во иста просторија јас и он стануваме многу поблиски, разговараме и се, како раѓањето на бебињата да не спои повторно, во сонот не се сеќавам да се смиривме, гушнавме и слично, но мислам дека не, но имав огромно чувство на поврзаност и почувствував како ситуацијата направи одалеченоста која беше најголемата пречка меѓу нас да ја снема, дури и почнавме да разговараме. Во сонот се чувствував исполнета и радосна, дали заради остварената комуникација со бившиот, дали заради породувањето на сестра му, не знам, или може така се чувствував и заради двете убави ситуации.Целиот сон колку што се сеќавам се случуваше во една просторија, со малку мебел, и до сега непозната просторија за мене. Ви благодарам.[/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom