Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ivki4ka" data-source="post: 316874" data-attributes="member: 5791"><p>Сонувам како возам кола, до мене е еден колега од работа, а надвор е темно, потоа наеднаш се наоѓам во некој кафич/кафана/ресторан со големо друштво (машки и женски), и како одеднаш влегуваат тројца мои блиски луѓе од минатото заедно со керката на едниот пар која им се роди пред околу 4-5 месеца и седнуваат на маса блиску до нас, и они забележуваат дека сум тука но се прават како дека не ме виделе, и јас станувам како божем ке одам до тоалет и се поздравувам со нив, седнувам кај нив на маса, се шалиме, многу позитивно сме расположени, весели сме (но не се смеевме -напоменувам бидејќи знам дека смеењето има посебно значење), и како станувам од таму, одам до другата маса каде што ми стои ташната и од новчаникот вадам 500 ден и ги давам на бебенцето и и напоменувам "мајка ти и татко ти да ти купат среќа и едно братче", и продолжуваме да си се зезаме....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ivki4ka, post: 316874, member: 5791"] Сонувам како возам кола, до мене е еден колега од работа, а надвор е темно, потоа наеднаш се наоѓам во некој кафич/кафана/ресторан со големо друштво (машки и женски), и како одеднаш влегуваат тројца мои блиски луѓе од минатото заедно со керката на едниот пар која им се роди пред околу 4-5 месеца и седнуваат на маса блиску до нас, и они забележуваат дека сум тука но се прават како дека не ме виделе, и јас станувам како божем ке одам до тоалет и се поздравувам со нив, седнувам кај нив на маса, се шалиме, многу позитивно сме расположени, весели сме (но не се смеевме -напоменувам бидејќи знам дека смеењето има посебно значење), и како станувам од таму, одам до другата маса каде што ми стои ташната и од новчаникот вадам 500 ден и ги давам на бебенцето и и напоменувам "мајка ти и татко ти да ти купат среќа и едно братче", и продолжуваме да си се зезаме.... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom