Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="natnat" data-source="post: 300902" data-attributes="member: 4922"><p>Sum bila kaj babmi doma ama vatre ne kako kaj babmi i koga izlwgov nadvor снег врнеше ситно ама многу сум слегл долу и сум и рекла врни снег а. Vo дворот сум била со детето не врнесе на глава но се топеше но одеднаш како мече да беше во рацете кафено ми се пикаше во мене му било страв од снегот што врни Таа редела тутун и јас сум нанижала малце а уатвари сум се брзала за кај мажотми на работа даму носам кафе но нз по улица бев истата улица кај бабми и се вракав пак таму а снегот беше стопен тогаш немаше ништо [USER=1867]@malo[/USER]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="natnat, post: 300902, member: 4922"] Sum bila kaj babmi doma ama vatre ne kako kaj babmi i koga izlwgov nadvor снег врнеше ситно ама многу сум слегл долу и сум и рекла врни снег а. Vo дворот сум била со детето не врнесе на глава но се топеше но одеднаш како мече да беше во рацете кафено ми се пикаше во мене му било страв од снегот што врни Таа редела тутун и јас сум нанижала малце а уатвари сум се брзала за кај мажотми на работа даму носам кафе но нз по улица бев истата улица кај бабми и се вракав пак таму а снегот беше стопен тогаш немаше ништо [USER=1867]@malo[/USER] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom