Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="malo" data-source="post: 298550" data-attributes="member: 1867"><p>Хм...носталгичен си посебно кога е во прашање детството? Се плашиш да не го изгубиш детето во себе или добрината и љубовта која некогаш неизмерно си знаел да ја даваш?</p><p>Јадењето покажува некоја внатрешна тежина...</p><p>Најверојатно често се воздржуваш да им ја кажеш вистината во лице на лугето кои те опкружуваат или пак обратно, ти пречи што секогаш си сурово искрен.</p><p>Сакаш да направиш промена, подолго време размислуваш за тоа, но го чекаш вистинскиот момент, а таман кога мислиш дека е време за дејствување, ти се појавуваат препреки кои не зависат од тебе. Подсвеста најверојатно се обидува да ти укаже дека ти одлучуваш за вистинскиот момент и најверојатно длабоко во себе размислуваш на кој начин да ги совладаш препреките следниот пат, но секогаш има некој кој те спречува...</p><p>Можеби и се потајно се прекоруваш самиот себе зошто секогаш го одбираш полесниот пат. (полесниот за себе или за другите)</p><p>Змијата исто симболизира промена...</p><p>Направи ја.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="malo, post: 298550, member: 1867"] Хм...носталгичен си посебно кога е во прашање детството? Се плашиш да не го изгубиш детето во себе или добрината и љубовта која некогаш неизмерно си знаел да ја даваш? Јадењето покажува некоја внатрешна тежина... Најверојатно често се воздржуваш да им ја кажеш вистината во лице на лугето кои те опкружуваат или пак обратно, ти пречи што секогаш си сурово искрен. Сакаш да направиш промена, подолго време размислуваш за тоа, но го чекаш вистинскиот момент, а таман кога мислиш дека е време за дејствување, ти се појавуваат препреки кои не зависат од тебе. Подсвеста најверојатно се обидува да ти укаже дека ти одлучуваш за вистинскиот момент и најверојатно длабоко во себе размислуваш на кој начин да ги совладаш препреките следниот пат, но секогаш има некој кој те спречува... Можеби и се потајно се прекоруваш самиот себе зошто секогаш го одбираш полесниот пат. (полесниот за себе или за другите) Змијата исто симболизира промена... Направи ја. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom