Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 298547" data-attributes="member: 621"><p>[USER=1867]@malo[/USER] </p><p>Војна, јас сум со мојот одред во среде шума. Јадевме некои конзерви седнати до тенк кога дојде еден теренец и од него излезе некој што јас го мразев (врска немам кој е, не ни паметам кој лик ми се појави). Ни секунда не чекав да го убијам и истрошив цел шаржер за да му ја видам главата ко швајцарско сирење. Околу мене сите се згрозија и си заминав од таму и цел пат се мислев дали можеби требаше сите да ги испоубијам за да нема сведоци за тоа што сум сторил. И одејќи така стигнав до некое езерце ама среде езеро имаше еден многу висок ѕид кој не беше од човечка рака. Наоколу немаше никој и влегов да се избањам и дур си пливав здогледав една познаничка како доаѓа со точак и ме викаше нешто да сум излезел да ми кажела. Излегов и ме молеше да се качам на тој ѕидот зашто таа веќе долго време пробувала ама никогаш немала сила за да стигне до горе. И јас појдов и на врвот најдов книга „Гуливеровите патувања“, баш таа што ја имам дома и стоев зачуден како се нашла книгата на тоа место. Се симнав и ја прашував познаничкава дали сакаше да се искачи поради книгата и зошто би и` требала баш таа книга. Откако добив некои пелтечења и мрмлања за одговор ја удавив и си заминав со нејзиниот точак. Се најдов на еден рид (тука го викааат Шарен рид зашто има шарени камења) и приметив дека ме следи змија и се разбудив.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 298547, member: 621"] [USER=1867]@malo[/USER] Војна, јас сум со мојот одред во среде шума. Јадевме некои конзерви седнати до тенк кога дојде еден теренец и од него излезе некој што јас го мразев (врска немам кој е, не ни паметам кој лик ми се појави). Ни секунда не чекав да го убијам и истрошив цел шаржер за да му ја видам главата ко швајцарско сирење. Околу мене сите се згрозија и си заминав од таму и цел пат се мислев дали можеби требаше сите да ги испоубијам за да нема сведоци за тоа што сум сторил. И одејќи така стигнав до некое езерце ама среде езеро имаше еден многу висок ѕид кој не беше од човечка рака. Наоколу немаше никој и влегов да се избањам и дур си пливав здогледав една познаничка како доаѓа со точак и ме викаше нешто да сум излезел да ми кажела. Излегов и ме молеше да се качам на тој ѕидот зашто таа веќе долго време пробувала ама никогаш немала сила за да стигне до горе. И јас појдов и на врвот најдов книга „Гуливеровите патувања“, баш таа што ја имам дома и стоев зачуден како се нашла книгата на тоа место. Се симнав и ја прашував познаничкава дали сакаше да се искачи поради книгата и зошто би и` требала баш таа книга. Откако добив некои пелтечења и мрмлања за одговор ја удавив и си заминав со нејзиниот точак. Се најдов на еден рид (тука го викааат Шарен рид зашто има шарени камења) и приметив дека ме следи змија и се разбудив. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom