Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="natnat" data-source="post: 298536" data-attributes="member: 4922"><p>[USER=1867]@malo[/USER] Zdr ako moze tolkuvanje na dva sonovi</p><p>1....tavan od soba se urnal no ne mnogu i mislam de nebese kaj nas doma mi go udri deteto po glavce i imase samo edna tocka krv</p><p>2...umrela svekrvami no ne bese taa vo kovcegot druga licnost i nekako se prwvrtuvala samo jas ja od pendzere bese vo crno i stana i dojde kaj mene vo bel fustan mu rece na svekormi kaj e snati i se uplasiv i mi rekla nese plasi nema da umres ke imas bleskava idnina samo slusajme mene i da sum pijala od nekoi apcinja</p><p>Kazetemi sto mozi dae se plasam mn :-( pozz</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="natnat, post: 298536, member: 4922"] [USER=1867]@malo[/USER] Zdr ako moze tolkuvanje na dva sonovi 1....tavan od soba se urnal no ne mnogu i mislam de nebese kaj nas doma mi go udri deteto po glavce i imase samo edna tocka krv 2...umrela svekrvami no ne bese taa vo kovcegot druga licnost i nekako se prwvrtuvala samo jas ja od pendzere bese vo crno i stana i dojde kaj mene vo bel fustan mu rece na svekormi kaj e snati i se uplasiv i mi rekla nese plasi nema da umres ke imas bleskava idnina samo slusajme mene i da sum pijala od nekoi apcinja Kazetemi sto mozi dae se plasam mn :-( pozz [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Спиење и сонови
Толкување на сонови
На врв
Bottom