Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Философија
Ти биди промената која сакаш да ја видиш во светот
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="melpomena" data-source="post: 140189" data-attributes="member: 613"><p>Само што сакав да отворам тема на оваа тематика.Мислам дека ако ја отворам ке биде дупла.</p><p>Не сум сигурна и затоа овој текст ке го сместам овде.Ако е за нова тема ке ја замолам [USER=312]Реми[/USER] да ја отвори,ако не нека ми го отфрли воведниот дел од текстот ако е возможно.</p><p></p><p>Сакав да ја насловам како Мокта на еден човек.</p><p>Секој човек има можност да го промени светот.Има ли секој храброст да го направи тоа?</p><p>Многу луге не се свесни за своите способности,дел од нив кои биле свесни за тоа му се познати скоро на цел свет.</p><p>Има и од оние кои се свесни но не прават ништо само поради тоа што мислат дека нема да постигнат ништо позначајно,големно и посебно.</p><p>Но сепак,голем е бројот и на лугето кои успеале да направат нешта за кои дури ни самите не биле свесни.</p><p></p><p>Прашањето ми беше,што мислите вие,дали во секој човек се крие способност да го промени светот?</p><p>Што се,еден обичен човек може да го направи според вас голем?</p><p>Не ми е прашањето за големите мокни луге низ цел свет,туку за обичните луге.</p><p>Ке го приложам видеово за оние што ке сакаат да го изгледат,и е баш показател на моето мослење,околу тоа,дали и колкава е мокта на еден човек при промена на светот.</p><p></p><p>[media=youtube]dyxURBVW_MU[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="melpomena, post: 140189, member: 613"] Само што сакав да отворам тема на оваа тематика.Мислам дека ако ја отворам ке биде дупла. Не сум сигурна и затоа овој текст ке го сместам овде.Ако е за нова тема ке ја замолам [USER=312]Реми[/USER] да ја отвори,ако не нека ми го отфрли воведниот дел од текстот ако е возможно. Сакав да ја насловам како Мокта на еден човек. Секој човек има можност да го промени светот.Има ли секој храброст да го направи тоа? Многу луге не се свесни за своите способности,дел од нив кои биле свесни за тоа му се познати скоро на цел свет. Има и од оние кои се свесни но не прават ништо само поради тоа што мислат дека нема да постигнат ништо позначајно,големно и посебно. Но сепак,голем е бројот и на лугето кои успеале да направат нешта за кои дури ни самите не биле свесни. Прашањето ми беше,што мислите вие,дали во секој човек се крие способност да го промени светот? Што се,еден обичен човек може да го направи според вас голем? Не ми е прашањето за големите мокни луге низ цел свет,туку за обичните луге. Ке го приложам видеово за оние што ке сакаат да го изгледат,и е баш показател на моето мослење,околу тоа,дали и колкава е мокта на еден човек при промена на светот. [media=youtube]dyxURBVW_MU[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Философија
Ти биди промената која сакаш да ја видиш во светот
На врв
Bottom