Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Наука
Социологија
Тинејџери алкохоличари
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="$3Я3|\||)&amp;p&amp;†Y" data-source="post: 134242" data-attributes="member: 1081"><p>Ги читам постовите погоре .. и се пукам од смеа, и се согласувам само на еден пост .. тој од Бобо, да можев една годзила фејспалм би направил.</p><p></p><p>Ај вака сеа:</p><p></p><p></p><p></p><p>Криви се .. и те како. Познавам многу родители .. кој му даваат на детето пари за излегување .. и му викаат пиј пуши што сакаш прави, еднаш се живее. А тоа значи ? Невоспитаност, така ? Така е.</p><p>Друго е кога ќе ти дадат 500 за излегување, и ќе се правиш демек видејте ме ајде сеа на пиење сите, друго е кога ќе му дадиш 50 - 60 денари, па нека мисле за што да ги потроши попрво, хм.</p><p></p><p></p><p></p><p>Се имам опиено само еднаш во животот, од љубопитност, и на тоа останувам. Алкохол повеќе не ставив во устата, не гледам некоја убавина во пиењето, радо би потрошил пари на нешто попаметно, отколку на алкохол којшто знам дека ми наштетува.</p><p></p><p></p><p></p><p>Ајде некого да поддржам тука.</p><p></p><p></p><p></p><p>Да, во право си .. сепак за она Не си тинејџер алкохоличар ако земаш аллкохол во дозволени дози. Па немора ни да земеш пер .. што те прави тоа помалку од другите ? Не .. напротив, покажуваш друга иницијатива за разлика од другите.</p><p></p><p></p><p></p><p>Фала ти што се пофали, сеа од на Јованка ордените ќе ти дадиме.</p><p></p><p></p><p></p><p>И ? Ако нема реприза ајде да се начукаме ко магариња ?</p><p>Ајде бе .. дозволи еднаш да ти речат „ниеднаш го немам овој видено да се напие, алал да му е, дели од сите во неговото друштво“ отколку да викаат си се напил ко магаре .. исто ко твојата екипа или што ти знам колку народ таму. Обиди се да издвоиш од другите, а не да бидеш како нив.</p><p></p><p>Има многу поубави работи од алкохол во детството, верувај.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="$3Я3|\||)&p&†Y, post: 134242, member: 1081"] Ги читам постовите погоре .. и се пукам од смеа, и се согласувам само на еден пост .. тој од Бобо, да можев една годзила фејспалм би направил. Ај вака сеа: Криви се .. и те како. Познавам многу родители .. кој му даваат на детето пари за излегување .. и му викаат пиј пуши што сакаш прави, еднаш се живее. А тоа значи ? Невоспитаност, така ? Така е. Друго е кога ќе ти дадат 500 за излегување, и ќе се правиш демек видејте ме ајде сеа на пиење сите, друго е кога ќе му дадиш 50 - 60 денари, па нека мисле за што да ги потроши попрво, хм. Се имам опиено само еднаш во животот, од љубопитност, и на тоа останувам. Алкохол повеќе не ставив во устата, не гледам некоја убавина во пиењето, радо би потрошил пари на нешто попаметно, отколку на алкохол којшто знам дека ми наштетува. Ајде некого да поддржам тука. Да, во право си .. сепак за она Не си тинејџер алкохоличар ако земаш аллкохол во дозволени дози. Па немора ни да земеш пер .. што те прави тоа помалку од другите ? Не .. напротив, покажуваш друга иницијатива за разлика од другите. Фала ти што се пофали, сеа од на Јованка ордените ќе ти дадиме. И ? Ако нема реприза ајде да се начукаме ко магариња ? Ајде бе .. дозволи еднаш да ти речат „ниеднаш го немам овој видено да се напие, алал да му е, дели од сите во неговото друштво“ отколку да викаат си се напил ко магаре .. исто ко твојата екипа или што ти знам колку народ таму. Обиди се да издвоиш од другите, а не да бидеш како нив. Има многу поубави работи од алкохол во детството, верувај. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Наука
Социологија
Тинејџери алкохоличари
На врв
Bottom