Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хептаграм XI" data-source="post: 367680" data-attributes="member: 2897"><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">Морам прво да прашам две работи па да се обидам да ти дадам одговор:</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">1. Кој е нашиот пророк според твоето разбирање и проучување на Законот и Светите Книги на Телема? </span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">2. Ти не си убеден дека владеат сили со Земјата и човештвото и тоа без грам искуство од она што јас го имам во однос на овие ствари?</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">НЕ дискутирам како ги разбираш ти овие сили... секој има различно искуство и знаење.</span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'"></span></p><p><span style="font-family: 'Georgia'">П.С. Ако ти е долг претходниот пост, прочитај го пак... ќе ти разјасни некои работи околу „верувањето“ и прифаќање работи кои не може да ги прифатиш како реалност каква што ја знаеш во моментот... </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хептаграм XI, post: 367680, member: 2897"] [FONT=Georgia] Морам прво да прашам две работи па да се обидам да ти дадам одговор: 1. Кој е нашиот пророк според твоето разбирање и проучување на Законот и Светите Книги на Телема? 2. Ти не си убеден дека владеат сили со Земјата и човештвото и тоа без грам искуство од она што јас го имам во однос на овие ствари? НЕ дискутирам како ги разбираш ти овие сили... секој има различно искуство и знаење. П.С. Ако ти е долг претходниот пост, прочитај го пак... ќе ти разјасни некои работи околу „верувањето“ и прифаќање работи кои не може да ги прифатиш како реалност каква што ја знаеш во моментот... [/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom