Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="diva orhideja" data-source="post: 295352" data-attributes="member: 3931"><p>Првово кафе од утрово ми беше со Телема,но или сум глупа а можеби и тупа,никако да сфатам,а толку ме заинтригира темава ако е прастара.Интересна е книгата на законот(треба бајаги време и по неколку пати да се прочита),содржи многу мудрост но и премногу лудост па ме фати страв да не добијам некое нервно растројство.Читајки така,или подобро кажано летајки низ редовите.наидов на еден грозен чин што го извшил Кроули(ми се згади и кафе и се)каде наводно во експериментални потреби се опробал како вампир и за еден час и ја исцицал крвта на својата мачка.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="diva orhideja, post: 295352, member: 3931"] Првово кафе од утрово ми беше со Телема,но или сум глупа а можеби и тупа,никако да сфатам,а толку ме заинтригира темава ако е прастара.Интересна е книгата на законот(треба бајаги време и по неколку пати да се прочита),содржи многу мудрост но и премногу лудост па ме фати страв да не добијам некое нервно растројство.Читајки така,или подобро кажано летајки низ редовите.наидов на еден грозен чин што го извшил Кроули(ми се згади и кафе и се)каде наводно во експериментални потреби се опробал како вампир и за еден час и ја исцицал крвта на својата мачка. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom