Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Хептаграм XI" data-source="post: 280782" data-attributes="member: 2897"><p><span style="font-family: 'georgia'">Малку така, да се каже убаво... бидејќи се заборава по се изгледа!</span></p><p style="text-align: right"></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: inherit"><strong><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #bfbfbf">Волјата за која се зборува во Телемата е вашата суштина!</span></span></strong></span></span></span></p><p><span style="font-family: 'georgia'"><strong><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #bfbfbf">Оваа волја е ЕДНА!</span></span></span></strong></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #bfbfbf">Не е мудро да ја мешате со вашите секојдневни желби кон кои итате. Желбите (ако се во согласност со таа ваша волја) се само станици кон максималното искористување на патот по кој што ве турка таа Волја!</span></span></span></span></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="font-family: 'georgia'"><span style="color: #bfbfbf">Оваа волја е сржта на вашиот живот, кој што е еден и единствен и кој што се протега надвор од овој земски живот! Оваа волја не е ограничена со вашиот престој на Земјата (видете ја Liber CVI). Не е ограничена во однос на вашите комплекси и не трпи модификации. Чистата волја за која се зборува во Телемата – сте вие самите! Вашата вистинска природа.</span></span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 15px"><span style="font-family: 'Georgia'"><span style="color: #bfbfbf"><span style="font-family: 'georgia'">-- <span style="font-size: 15px"><strong>З<a href="http://heptagramxi.wordpress.com/2013/12/25/за-волјата-во-философијата-на-θελημα/"><strong>а</strong> Волјата во философијата на Θελημα</a></strong></span></span></span></span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Хептаграм XI, post: 280782, member: 2897"] [FONT=georgia]Малку така, да се каже убаво... бидејќи се заборава по се изгледа![/FONT] [RIGHT][/RIGHT] [FONT=georgia][SIZE=4][FONT=inherit][B][FONT=Georgia][COLOR=#bfbfbf]Волјата за која се зборува во Телемата е вашата суштина![/COLOR][/FONT][/B][/FONT][/SIZE] [B][SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=#bfbfbf]Оваа волја е ЕДНА![/COLOR][/FONT][/SIZE][/B][/FONT] [SIZE=4][FONT=Georgia][FONT=georgia][COLOR=#bfbfbf]Не е мудро да ја мешате со вашите секојдневни желби кон кои итате. Желбите (ако се во согласност со таа ваша волја) се само станици кон максималното искористување на патот по кој што ве турка таа Волја! Оваа волја е сржта на вашиот живот, кој што е еден и единствен и кој што се протега надвор од овој земски живот! Оваа волја не е ограничена со вашиот престој на Земјата (видете ја Liber CVI). Не е ограничена во однос на вашите комплекси и не трпи модификации. Чистата волја за која се зборува во Телемата – сте вие самите! Вашата вистинска природа.[/COLOR][/FONT][/FONT][/SIZE] [COLOR=#bfbfbf][/COLOR] [SIZE=4][FONT=Georgia][COLOR=#bfbfbf][FONT=georgia]-- [SIZE=4][B]З[URL='http://heptagramxi.wordpress.com/2013/12/25/за-волјата-во-философијата-на-θελημα/'][B]а[/B] Волјата во философијата на Θελημα[/URL][/B][/SIZE][/FONT][/COLOR][/FONT][/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom