Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Pica pica" data-source="post: 237146" data-attributes="member: 2914"><p>Ритуалите се тесно поврзани со човек во спротивно не би кажал ....</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Не мора одма на секој неупатен кој постави (за тебе недораснато) прашање да се служиш со ниски удари,олабави се малку,никој нема да и наштети на Телемата, ниту на твојот блог.</p><p>Така само си наштетуваш на самиот себе,ако ти е предизвик да го следиш бројчаникот на посетеност на блогот,сосема ќе те разберам зошто користиш ниски удари и со истиот се фалиш.</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p>Не се работи за страв,па да собирам храброст,Телема е нешто ново за мене,ќе дозволиш првин да прочитам нешто во врска со тоа,но најмногу се гледа според членовите,добро во секое "стадо" мора да има по некоја бела овца,но тоа е разбирливо.</p><p>п.с. Стадо го стави во наводници,да не се навредиш.</p><p></p><p></p><p>Нели беше законот...</p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Прави што ти е Волја и тоа нека биде целиот Закон!</span></p><p><span style="font-size: 12px">Љубовта е закон, Љубов под Волја!</span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Човек има право да зборува што му е волја.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Човек има право да мисли што му е волја.</span></p><p><span style="font-size: 12px">Човек има право да пишува што му е волја.</span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px">Или ти си му господар на мене во Тебе?</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pica pica, post: 237146, member: 2914"] Ритуалите се тесно поврзани со човек во спротивно не би кажал .... Не мора одма на секој неупатен кој постави (за тебе недораснато) прашање да се служиш со ниски удари,олабави се малку,никој нема да и наштети на Телемата, ниту на твојот блог. Така само си наштетуваш на самиот себе,ако ти е предизвик да го следиш бројчаникот на посетеност на блогот,сосема ќе те разберам зошто користиш ниски удари и со истиот се фалиш. Не се работи за страв,па да собирам храброст,Телема е нешто ново за мене,ќе дозволиш првин да прочитам нешто во врска со тоа,но најмногу се гледа според членовите,добро во секое "стадо" мора да има по некоја бела овца,но тоа е разбирливо. п.с. Стадо го стави во наводници,да не се навредиш. Нели беше законот... [SIZE=12px]Прави што ти е Волја и тоа нека биде целиот Закон![/SIZE] [SIZE=12px]Љубовта е закон, Љубов под Волја![/SIZE] [SIZE=12px]Човек има право да зборува што му е волја.[/SIZE] [SIZE=12px]Човек има право да мисли што му е волја.[/SIZE] [SIZE=12px]Човек има право да пишува што му е волја.[/SIZE] [SIZE=12px]Или ти си му господар на мене во Тебе?[/SIZE] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom