Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Pica pica" data-source="post: 235213" data-attributes="member: 2914"><p>Чиста Вистинска Волја јас ја разбирам како дел од човекот која е силен стремеж кон одреден правец од науката,уметноста,културата,астрономијата,психологијата и други нешта.</p><p>Таа чиста Волја е нешто преку кое се искажуваш самиот себе,преку своите слики,компонирани музики,хемиски или физички процеси...и ред други работи,без да бараш потврда од другите,да наметнуваш или да бидеш награда.Светот заостанува далеку позади твојата Чиста и Вистинаска Волја</p><p>Луѓето можеби ќе ја разбираат после многу години,ќе биде предмет на шпекулации и дискусии.</p><p>Но,Твојата Волја останува само лично Твоја и ничија друга не може да ја замени.</p><p></p><p>Како што гледам тоа се променило,некое адвекатно решение дадено од некој, стана Волја на друг!</p><p></p><p></p><p></p><p>Ти благодарам за понудените книги,ќе се потрудам да ги најдам.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Pica pica, post: 235213, member: 2914"] Чиста Вистинска Волја јас ја разбирам како дел од човекот која е силен стремеж кон одреден правец од науката,уметноста,културата,астрономијата,психологијата и други нешта. Таа чиста Волја е нешто преку кое се искажуваш самиот себе,преку своите слики,компонирани музики,хемиски или физички процеси...и ред други работи,без да бараш потврда од другите,да наметнуваш или да бидеш награда.Светот заостанува далеку позади твојата Чиста и Вистинаска Волја Луѓето можеби ќе ја разбираат после многу години,ќе биде предмет на шпекулации и дискусии. Но,Твојата Волја останува само лично Твоја и ничија друга не може да ја замени. Како што гледам тоа се променило,некое адвекатно решение дадено од некој, стана Волја на друг! Ти благодарам за понудените книги,ќе се потрудам да ги најдам. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Секојдневен живот
Религија
Телема
На врв
Bottom