Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текст vs. музика
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 323521" data-attributes="member: 1768"><p>Колку сте децидни во своите изјави... да се чуди човек.</p><p>Јас па, се движам како брановите во морето. </p><p>Искрено не би знаел да кажам што ми е повеќе важно.</p><p>Мислам дека еднакво ги вреднувам. </p><p>И мислам дека сѐ ми зависи од видот на музиката и од типот на расположение што ми владее во моментот.</p><p>Еве пример, во оваа песна:</p><p>[MEDIA=youtube]O1eOsMc2Fgg[/MEDIA] еднакво ми се важни и музиката и гласот, едноставно не би била музиката она што е без овој вокал и овој текст....</p><p>Ама пак има периоди кога би слушал ден и ноќ инструменталки. </p><p>Сепак тоа не кажува дека повеќе ми е важна музиката него лириксот. </p><p>Ако ја нема онаа совршена комбинација, текстот да ја пее мелодијата, мелодијата да го пишува текстот... ништо од песната.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 323521, member: 1768"] Колку сте децидни во своите изјави... да се чуди човек. Јас па, се движам како брановите во морето. Искрено не би знаел да кажам што ми е повеќе важно. Мислам дека еднакво ги вреднувам. И мислам дека сѐ ми зависи од видот на музиката и од типот на расположение што ми владее во моментот. Еве пример, во оваа песна: [MEDIA=youtube]O1eOsMc2Fgg[/MEDIA] еднакво ми се важни и музиката и гласот, едноставно не би била музиката она што е без овој вокал и овој текст.... Ама пак има периоди кога би слушал ден и ноќ инструменталки. Сепак тоа не кажува дека повеќе ми е важна музиката него лириксот. Ако ја нема онаа совршена комбинација, текстот да ја пее мелодијата, мелодијата да го пишува текстот... ништо од песната. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текст vs. музика
На врв
Bottom