Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 164248" data-attributes="member: 209"><p><span style="font-size: 15px"><strong><em>Меморија - Нашите слики</em></strong></span></p><p></p><p>Во моите мисли сеуште стоиш</p><p>Ко осамен остров сред океан</p><p>Во моите песни</p><p>Ќе те има секогаш</p><p>Во душата рана...длабока</p><p></p><p>Твоето име ко сенка ме следи</p><p>И очите твои пред мене се</p><p>Нашите слики, како икони ги чувам </p><p>И солзите не ги запирам...</p><p></p><p>Сеуште сум херој во ноќите долги пијани</p><p>Ко скинтик на пат, се плашам да легнам негде да заспијам</p><p>И сеуште сам, во мугрите знам</p><p>Без тебе пусто е...</p><p></p><p>Твоето име ко сенка ме следи</p><p>И очите твои пред мене се</p><p>Нашите слики, како икони ги чувам</p><p>И солзите не ги запирам...</p><p></p><p>Сеуште сум херој во ноќите долги пијани</p><p>Ко скинтик на пат, се плашам да легнам негде да заспијам</p><p>И сеуште сам, во мугрите знам</p><p>Без тебе пусто е... (х2)</p><p></p><p></p><p></p><p>Без тебе пусто е...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 164248, member: 209"] [SIZE=4][B][I]Меморија - Нашите слики[/I][/B][/SIZE] Во моите мисли сеуште стоиш Ко осамен остров сред океан Во моите песни Ќе те има секогаш Во душата рана...длабока Твоето име ко сенка ме следи И очите твои пред мене се Нашите слики, како икони ги чувам И солзите не ги запирам... Сеуште сум херој во ноќите долги пијани Ко скинтик на пат, се плашам да легнам негде да заспијам И сеуште сам, во мугрите знам Без тебе пусто е... Твоето име ко сенка ме следи И очите твои пред мене се Нашите слики, како икони ги чувам И солзите не ги запирам... Сеуште сум херој во ноќите долги пијани Ко скинтик на пат, се плашам да легнам негде да заспијам И сеуште сам, во мугрите знам Без тебе пусто е... (х2) Без тебе пусто е... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom