Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="existence" data-source="post: 158947" data-attributes="member: 621"><p><strong>Рок Агресори - Јас смрдам на лук</strong></p><p></p><p>Јас јас</p><p>јас јас</p><p>јас јас</p><p>јас јас</p><p></p><p>Јас јас смрдам на лук</p><p>јас јас смрдам на лук</p><p>јас јас смрдам на лук</p><p>јас јас смрдам на лук</p><p></p><p></p><p></p><p><strong>No Name Nation - У пичку матер</strong></p><p></p><p>....У пичку матер...</p><p></p><p></p><p><strong>Флукс - Граду мој</strong></p><p></p><p>Граду мој</p><p>Граду мој</p><p></p><p>Граду мој</p><p>граду мој.</p><p></p><p></p><p><strong>No name nation - 58-ца</strong></p><p></p><p>Се качив во автобусот за Сопиште</p><p>седнав на кондуктерското седиште</p><p>на радио ја пуштија Johnny be good</p><p>a шоферот нагази како луд</p><p>и пее Go go Johnny be good.</p><p></p><p>На првата автобуска станица</p><p>настана ужасна мешаница</p><p>зашто секој од нас посака да искочи</p><p>а тој нејќе дури ни да прикочи</p><p>и пее Go go Johnny be good.</p><p></p><p>Пред лицето ми прелета патика</p><p>сите ги зафати паника</p><p>почнаа да вриштат на цел глас</p><p>а тој мртов ладен само додава гас</p><p>и пее Go go Johnny be good.</p><p></p><p>Мајсторе отвори ја вратата</p><p>мајсторе да ти е**м мамата</p><p>мајсторе цела 58-ца</p><p>ќе заврши у државна болница</p><p>А тој Go go Johnny be good. </p><p>go Johnny...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="existence, post: 158947, member: 621"] [B]Рок Агресори - Јас смрдам на лук[/B] Јас јас јас јас јас јас јас јас Јас јас смрдам на лук јас јас смрдам на лук јас јас смрдам на лук јас јас смрдам на лук [B]No Name Nation - У пичку матер[/B] ....У пичку матер... [B]Флукс - Граду мој[/B] Граду мој Граду мој Граду мој граду мој. [B]No name nation - 58-ца[/B] Се качив во автобусот за Сопиште седнав на кондуктерското седиште на радио ја пуштија Johnny be good a шоферот нагази како луд и пее Go go Johnny be good. На првата автобуска станица настана ужасна мешаница зашто секој од нас посака да искочи а тој нејќе дури ни да прикочи и пее Go go Johnny be good. Пред лицето ми прелета патика сите ги зафати паника почнаа да вриштат на цел глас а тој мртов ладен само додава гас и пее Go go Johnny be good. Мајсторе отвори ја вратата мајсторе да ти е**м мамата мајсторе цела 58-ца ќе заврши у државна болница А тој Go go Johnny be good. go Johnny... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom