Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Ана-Каренина" data-source="post: 158946" data-attributes="member: 488"><p>Брејк- За нас</p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Те оставам по стотти пат пред себе</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">а не знам кој сум јас</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ти дозволувам да ме лажеш</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">да раскажеш приказна за нас</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">И не можам да разберам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">а барам одговор</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ти ме лажеш без да кажеш еден збор</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">и без да знаеш правиш да се чувствувам ко</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ко да не сум живеел ни еден ден</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">за нас ..за нас</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">Понекогаш дозволувам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">само за момент да ми влезеш во сон</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">за да се измиеш во чиста љубов</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">во една друга приказна за нас</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ммммм приказна .....</span></span></span></p><p></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">И не можам да разберам</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">а барам одговор</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ти ме лажеш без да кажеш еден збор</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">и без да знаеш правиш да се чувствувам ко</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">ко да не сум живеел ни еден ден</span></span></span></p><p><span style="font-size: 12px"><span style="font-family: 'verdana'"><span style="color: #000000">за нас ..за нас</span></span></span></p><p></p><p>Владо Јаневски- Ти немаш право</p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Се трудам да те симнам од срце и од усна</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">под насмевка ја кријам осаменоста ко лузна</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">твојот лик над мојта тага ко облак уште кружи</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">од сонце облеан ги ставам во сенка сите други</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Ти немаш право да прашаш </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">како ми е без тебе и дали сум сам</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">оваа рана на душа ќе ја зашие време</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">и ќе заборавам...</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">кон тебе сакам да сум ладен ко тогаш ти со мене</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">љубовта што ми ја даде на врв од игла ќе ја збере</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">и се што нема да ти кажам пак од внатре ќе ме сотре</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">а може тоа што те сакам ќе престане од утре</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Ти немаш право да прашаш </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">како ми е без тебе и дали сум сам</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">оваа рана на душа ќе ја зашие време</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">и ќе заборавам...</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Ти немаш право да прашаш </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">како ми е без тебе и дали сум сам</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">оваа рана на душа ќе ми ја зашие време</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">и ќе заборавам... барем така мислам</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ана-Каренина, post: 158946, member: 488"] Брејк- За нас [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Те оставам по стотти пат пред себе[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]а не знам кој сум јас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ти дозволувам да ме лажеш[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]да раскажеш приказна за нас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]И не можам да разберам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]а барам одговор[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ти ме лажеш без да кажеш еден збор[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]и без да знаеш правиш да се чувствувам ко[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ко да не сум живеел ни еден ден[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]за нас ..за нас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]Понекогаш дозволувам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]само за момент да ми влезеш во сон[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]за да се измиеш во чиста љубов[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]во една друга приказна за нас[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ммммм приказна .....[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]И не можам да разберам[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]а барам одговор[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ти ме лажеш без да кажеш еден збор[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]и без да знаеш правиш да се чувствувам ко[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]ко да не сум живеел ни еден ден[/COLOR][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=verdana][COLOR=#000000]за нас ..за нас[/COLOR][/FONT][/SIZE] Владо Јаневски- Ти немаш право [FONT=arial][COLOR=#333333]Се трудам да те симнам од срце и од усна[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]под насмевка ја кријам осаменоста ко лузна[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]твојот лик над мојта тага ко облак уште кружи[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]од сонце облеан ги ставам во сенка сите други[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Ти немаш право да прашаш [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]како ми е без тебе и дали сум сам[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]оваа рана на душа ќе ја зашие време[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]и ќе заборавам...[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]кон тебе сакам да сум ладен ко тогаш ти со мене[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]љубовта што ми ја даде на врв од игла ќе ја збере[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]и се што нема да ти кажам пак од внатре ќе ме сотре[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]а може тоа што те сакам ќе престане од утре[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Ти немаш право да прашаш [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]како ми е без тебе и дали сум сам[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]оваа рана на душа ќе ја зашие време[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]и ќе заборавам...[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Ти немаш право да прашаш [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]како ми е без тебе и дали сум сам[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]оваа рана на душа ќе ми ја зашие време[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]и ќе заборавам... барем така мислам[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е Сонцето?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom