Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="JaMi" data-source="post: 158653" data-attributes="member: 446"><p><u><span style="color: #ff0000"><span style="font-family: 'arial'">Владо Јаневски-Од овој ден </span></span></u></p><p></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Јас кого би сакал ако не си ти </span></p><p><span style="font-family: 'arial'">и со кој би делел бол и радости?</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">Моето срце ти е дом и одаја</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">од надеж светната </span></p><p><span style="font-family: 'arial'">и со нежност послана</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Кој...? Кој би ме чекал ако не си ти </span></p><p><span style="font-family: 'arial'">пак да ти се вратам од далечини?</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">Од очите твои грижата да истече</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">и бликне љубовта</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">штом ти речам: „ Еве ме...“</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Од овој ден ти си ми единствена,</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">погледни - на дланка си ми пишана</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">ко златна до срце линија</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">засекогаш крај мене, најмила</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Од овој ден ти си се што ми е свето</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">и погледни само за нас времето</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">од рози пат распостила</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">и одам до крај со тебе...</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">најмила</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Насмев што од лицето ти изгрева</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">дожд и црни облаци ќе растера</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">Во овој живот и во сите претходни</span></p><p><span style="font-family: 'arial'">најубавото што ми се случило си ти</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'">Од овој ден... (убедливо најдобри текстови имаат Владо и Тоше) </span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="JaMi, post: 158653, member: 446"] [U][COLOR=#ff0000][FONT=arial]Владо Јаневски-Од овој ден [/FONT][/COLOR][/U] [FONT=arial][/FONT] [FONT=arial]Јас кого би сакал ако не си ти [/FONT] [FONT=arial]и со кој би делел бол и радости?[/FONT] [FONT=arial]Моето срце ти е дом и одаја[/FONT] [FONT=arial]од надеж светната [/FONT] [FONT=arial]и со нежност послана[/FONT] [FONT=arial]Кој...? Кој би ме чекал ако не си ти [/FONT] [FONT=arial]пак да ти се вратам од далечини?[/FONT] [FONT=arial]Од очите твои грижата да истече[/FONT] [FONT=arial]и бликне љубовта[/FONT] [FONT=arial]штом ти речам: „ Еве ме...“[/FONT] [FONT=arial]Од овој ден ти си ми единствена,[/FONT] [FONT=arial]погледни - на дланка си ми пишана[/FONT] [FONT=arial]ко златна до срце линија[/FONT] [FONT=arial]засекогаш крај мене, најмила[/FONT] [FONT=arial]Од овој ден ти си се што ми е свето[/FONT] [FONT=arial]и погледни само за нас времето[/FONT] [FONT=arial]од рози пат распостила[/FONT] [FONT=arial]и одам до крај со тебе...[/FONT] [FONT=arial]најмила[/FONT] [FONT=arial]Насмев што од лицето ти изгрева[/FONT] [FONT=arial]дожд и црни облаци ќе растера[/FONT] [FONT=arial]Во овој живот и во сите претходни[/FONT] [FONT=arial]најубавото што ми се случило си ти[/FONT] [FONT=arial]Од овој ден... (убедливо најдобри текстови имаат Владо и Тоше) [/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Колку нозе има кучето? (напишете со букви)
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom