Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 158624" data-attributes="member: 209"><p>Ако- Пеперминт </p><p><span style="color: #c0c0c0">текст:</span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Си реков некако морам, со тебе да се сретнам</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333"> па макар и на улица на пешачки премин </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">и онака семафорите траат пола сат, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">таман ќе елаборирам на темата, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">колку ми се свиѓа звукот на твоите патики.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Кога газат по земја како да сум на месечината. </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Од твојот мирис на ментол, бонбона правам, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">неконтролирани фаци и несмасно одам и се сепнувам од тебе.</span></span></p><p></p><p>реф:х2</p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Ама ако, кога се работи за тебе, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">ама ако, не е проблем за тебе, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">може да не сум во право,(ама ако)х2</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Спиеш во мојата мајца, во мојот кревет, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">расфрлани чувства, извадени од контекст, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">со твојата шминка не личиш на ништо, а</span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">ма мене ис ми супер, со поглед на ѕидот.</span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Демек случајно пуштам на телевизија на VH1, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">некоја добра песна што јас ја мразам, а ти многу ја сакаш, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">нема место за компромис. </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">реф:х2 </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Нема полесен пат и нема друго решение, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">ќе мора да стигнам до тебе некако, </span></span></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">само нејмам појма како. </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">Реф: х2 </span></span></p><p></p><p><span style="font-family: 'arial'"><span style="color: #333333">ќе ссфатиш и сама-ама ако...</span></span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 158624, member: 209"] Ако- Пеперминт [COLOR=#c0c0c0]текст:[/COLOR] [FONT=arial][COLOR=#333333]Си реков некако морам, со тебе да се сретнам[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333] па макар и на улица на пешачки премин [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]и онака семафорите траат пола сат, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]таман ќе елаборирам на темата, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]колку ми се свиѓа звукот на твоите патики.[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Кога газат по земја како да сум на месечината. [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Од твојот мирис на ментол, бонбона правам, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]неконтролирани фаци и несмасно одам и се сепнувам од тебе.[/COLOR][/FONT] реф:х2 [FONT=arial][COLOR=#333333]Ама ако, кога се работи за тебе, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]ама ако, не е проблем за тебе, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]може да не сум во право,(ама ако)х2[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Спиеш во мојата мајца, во мојот кревет, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]расфрлани чувства, извадени од контекст, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]со твојата шминка не личиш на ништо, а[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]ма мене ис ми супер, со поглед на ѕидот.[/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Демек случајно пуштам на телевизија на VH1, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]некоја добра песна што јас ја мразам, а ти многу ја сакаш, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]нема место за компромис. [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]реф:х2 [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Нема полесен пат и нема друго решение, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]ќе мора да стигнам до тебе некако, [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]само нејмам појма како. [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]Реф: х2 [/COLOR][/FONT] [FONT=arial][COLOR=#333333]ќе ссфатиш и сама-ама ако...[/COLOR][/FONT] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom