Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Selma" data-source="post: 158603" data-attributes="member: 209"><p>Нокаут - Би се викал те сакам</p><p></p><p>Во оној мој тажен последен крај</p><p>посакувам да останам засекогаш сам,</p><p>но долго бев осамен во мрак</p><p>чувствував потреба за живот јас.</p><p></p><p>И не бев ни свесен се случи за миг,</p><p>се појави ти,</p><p>но се плашам да не бидеш ти</p><p>како неа, и ти да ме оставиш.</p><p></p><p>Дај ми знак</p><p>и свое име би сменил,</p><p>и би се викал Те сакам,</p><p>за барем еднаш да те видам,</p><p>само да те слушнам</p><p>како ме довикуваш ти!</p><p></p><p>И не ќе беше ништо меѓу нас</p><p>знај ако таа ноќ не ми даде знак.</p><p>иако знаев несигурна си,</p><p>помислив јас конечно сега моја си.</p><p></p><p>Но како да не сум те сфатил до крај</p><p>јас многу очекував,</p><p>но се плашам јас вечно да не чекам знак</p><p>ти да се одлучиш.</p><p></p><p>Дај ми знак</p><p>и свое име би сменил,</p><p>и би се викал Те сакам,</p><p>за барем еднаш да те видам,</p><p>само да те слушнам</p><p>како ме довикуваш ти!</p><p></p><p>И не бев ни свесен се случи за миг,</p><p>се појави ти,</p><p>но се плашам јас вечно да не чекам знак</p><p>ти да се одлучиш...</p><p></p><p>Дај ми знак</p><p>и свое име би сменил,</p><p>и би се викал ТЕ САКАМ!</p><p></p><p>Дај ми знак</p><p>и свое име би сменил,</p><p>и би се викал Те сакам,</p><p>за барем еднаш да те видам,</p><p>само да те слушнам</p><p>како ме довикуваш ти ...........</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Selma, post: 158603, member: 209"] Нокаут - Би се викал те сакам Во оној мој тажен последен крај посакувам да останам засекогаш сам, но долго бев осамен во мрак чувствував потреба за живот јас. И не бев ни свесен се случи за миг, се појави ти, но се плашам да не бидеш ти како неа, и ти да ме оставиш. Дај ми знак и свое име би сменил, и би се викал Те сакам, за барем еднаш да те видам, само да те слушнам како ме довикуваш ти! И не ќе беше ништо меѓу нас знај ако таа ноќ не ми даде знак. иако знаев несигурна си, помислив јас конечно сега моја си. Но како да не сум те сфатил до крај јас многу очекував, но се плашам јас вечно да не чекам знак ти да се одлучиш. Дај ми знак и свое име би сменил, и би се викал Те сакам, за барем еднаш да те видам, само да те слушнам како ме довикуваш ти! И не бев ни свесен се случи за миг, се појави ти, но се плашам јас вечно да не чекам знак ти да се одлучиш... Дај ми знак и свое име би сменил, и би се викал ТЕ САКАМ! Дај ми знак и свое име би сменил, и би се викал Те сакам, за барем еднаш да те видам, само да те слушнам како ме довикуваш ти ........... [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
Музика
Текстови на македонски песни
На врв
Bottom