Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Танц со ѕвездите
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Аркантос" data-source="post: 214108" data-attributes="member: 1768"><p>Гледам некои се фаќаат за мојот исказ лизгање по под.</p><p>Очигледно е дека не ме разбрале.</p><p>За да се лизгаш по под последното нешто што треба да си - е професионалец.</p><p>Нема потреба да си професионалец за да го имаш ритамот во коски.</p><p>Или некој знае да танцува - или не знае, подоцна се усовршува.</p><p>Тоа ти е исто како пеачите, или знаат да пеат или не - друга алтернатива немаат.</p><p></p><p>п.с. Инаку влегував за да ставам неколку линкови од тие што ми се допаднаа.</p><p>1. [media=youtube]YT5Hw-XWhUM[/media]</p><p>2. [media=youtube]cSc7sugutgE[/media]</p><p>- И еве слична комбинација со Лоба. Машко што е професионален танчер а Андријана некој начин почетник.</p><p>Андријана дозволила да ја води чоеков дур игра, затоа што е професионалец и знае како, и таа така ослободена од стегите препуштена на него... Не се лизга по подот, лета. Секоја чест.</p><p></p><p>Дополнување:</p><p>Леле, како можев да заборавам. Андријана е малку полничка и поради тоа може да изгледа малку невкусно ако не ја гледаш во нозете како игра ама затоа Албанката ме изненади ептен ептен позитивно.</p><p>[media=youtube]ES_P0qOAvac[/media]</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Аркантос, post: 214108, member: 1768"] Гледам некои се фаќаат за мојот исказ лизгање по под. Очигледно е дека не ме разбрале. За да се лизгаш по под последното нешто што треба да си - е професионалец. Нема потреба да си професионалец за да го имаш ритамот во коски. Или некој знае да танцува - или не знае, подоцна се усовршува. Тоа ти е исто како пеачите, или знаат да пеат или не - друга алтернатива немаат. п.с. Инаку влегував за да ставам неколку линкови од тие што ми се допаднаа. 1. [media=youtube]YT5Hw-XWhUM[/media] 2. [media=youtube]cSc7sugutgE[/media] - И еве слична комбинација со Лоба. Машко што е професионален танчер а Андријана некој начин почетник. Андријана дозволила да ја води чоеков дур игра, затоа што е професионалец и знае како, и таа така ослободена од стегите препуштена на него... Не се лизга по подот, лета. Секоја чест. Дополнување: Леле, како можев да заборавам. Андријана е малку полничка и поради тоа може да изгледа малку невкусно ако не ја гледаш во нозете како игра ама затоа Албанката ме изненади ептен ептен позитивно. [media=youtube]ES_P0qOAvac[/media] [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е снегот?
Испрати мислење
Форум
Медијатека
ТВ
Серии и емисии
Танц со ѕвездите
На врв
Bottom