Мени
Форум
Нови мислења
Пребарување
Членови
Моментални посетители
Нови објави на профил
Пребарај објави на профил
Форум
Најава
Регистрација
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Нови мислења
Пребарување
Барај
Пребарувај само наслови
Од:
Пребарувај само наслови
Од:
Мени
Install the app
Install
Одговори на темата
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Страв
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови.
Треба да го надградите вашиот или да користите
алтернативен прелистувач
.
Порака
<blockquote data-quote="Electra" data-source="post: 135645" data-attributes="member: 229"><p>Абе може ние да се чукаме у груда дека сме бестрашни, ама не е страв само од змии, мечки, висина, змејови и народ, ко што ни е првичната замисла кога ќе се спомне поимот страв.</p><p>Кај секого си е различен. Некој се плаши и од најмали ситници, кај некои е поизразен, кај други не, но секаде го има.</p><p>Некој се плаши од обична темница, страв што потекнува уште од далечните предци што живееле по пештери.</p><p>Сега што ако живееме во ера на технологија, кога доволно е на некој да му изгасиш светло и се упрпува.</p><p>Мојот најголем страв е губењето на блиските. Преку се` ќе пројдам, ама од тие моменти кожа ми се ежи.</p><p>Не мора да се работи само за смрт. Еве и преселба нека е, и прекин на врска, пријателство...</p><p>Не дека тие работи не можат да се средат, ама карактерот ми е таков што еднаш кога прекинам нешто, назад нема.</p><p>Да не забегувам од темата, страв ми е и да не останам сама во стан со мачки. Ама ќе си барам некој на оглас.</p><p>Страв имам по малку од иднината, од аспект на тоа дали убаво ќе го завршам факултетот, дали ќе се вработам, па фамилија што како, ама за тоа си треба амбиција, така да може да пројде.</p><p>Од други работи може да ме фати језа на моменти, ама што знам, не ми претставува некој страв тоа.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Electra, post: 135645, member: 229"] Абе може ние да се чукаме у груда дека сме бестрашни, ама не е страв само од змии, мечки, висина, змејови и народ, ко што ни е првичната замисла кога ќе се спомне поимот страв. Кај секого си е различен. Некој се плаши и од најмали ситници, кај некои е поизразен, кај други не, но секаде го има. Некој се плаши од обична темница, страв што потекнува уште од далечните предци што живееле по пештери. Сега што ако живееме во ера на технологија, кога доволно е на некој да му изгасиш светло и се упрпува. Мојот најголем страв е губењето на блиските. Преку се` ќе пројдам, ама од тие моменти кожа ми се ежи. Не мора да се работи само за смрт. Еве и преселба нека е, и прекин на врска, пријателство... Не дека тие работи не можат да се средат, ама карактерот ми е таков што еднаш кога прекинам нешто, назад нема. Да не забегувам од темата, страв ми е и да не останам сама во стан со мачки. Ама ќе си барам некој на оглас. Страв имам по малку од иднината, од аспект на тоа дали убаво ќе го завршам факултетот, дали ќе се вработам, па фамилија што како, ама за тоа си треба амбиција, така да може да пројде. Од други работи може да ме фати језа на моменти, ама што знам, не ми претставува некој страв тоа. [/QUOTE]
Внеси Цитати…
Верификација
Каква боја е тревата?
Испрати мислење
Форум
Во здраво тело здрав дух
Здравје и состојба на духот
Страв
На врв
Bottom